ОП “Електромеханічні системи автоматизації, електропривод та електромобільність”, факультет електроенерготехніки та автоматики "КПІ ім. Ігоря Сікорського"

Випускники-магістри весни 2019 року

Вітаємо випускників наукових магістрів весни 2019 року!

Вітаємо випускників наукових магістрів весни 2019 року! Вручення дипломів випускникам наукової магістратури факультету електроенерготехніки та автоматики КПІ імені Ігоря Сікорського відбулося в залі засідань вченої ради 1-го корпуса 12.06.2019.

Це перший випуск наукових магістрів нашого факультету та третій випуск магістрів за новою освітньою програмою Електромеханічні системи автоматизації, електропривод та електромобільність”посилання на перший та на другий.

Від кафедри автоматизації електромеханічних систем та електроприводу успішно захистилися 2 магістрів, обидва відмінники.

Фотокартки з урочистого вручення дипломів:

Випускники отримали дипломи міжнародного зразка, який визнається працедавцями та університетами світу, що дає можливість влаштуватися у компаніях, що займаються автоматизацією електромеханічних систем, промисловою автоматизацією, інтеграцією цифрових систем, налагодженням електроустановок, їхнім програмуванням та ін. як в Україні, так і за кордоном.

Традиційно, декан ФЕА Яндульський О. С., заступник декана доц. Денисюк П. Л., завідуючий кафедрою АЕМС-ЕП проф. Пересада С. М. та куратор випускників доц. Пушкар М. В. особисто привітали випускників з отриманням кваліфікації інженера-електрика за новою спеціальністю «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» та побажали великих майбутніх здобутків.

Ключові документи випускних робіт – магістерських дисертацій – вже завантажено на відповідну сторінку.

Роботи пов’язані з дослідженням енергоефективних режимів роботи насосних комплексів в умовах стабілізації напору гідравлічної мережі та з системами керування гібридними джерелами живлення електромобілів.

В подальшому випускники планують продовжити навчання в аспірантурі кафедри.

Ще раз вітаємо випускників магістрів весни 2019 року кафедри АЕМС-ЕП та бажаємо щастя й натхнення в подальшому житті!

Similar posts
  • Перелік освітніх компонентів, підгото... Перелік освітніх компонентів, підготовка за якими у другому семестрі 2023-2024 н.р. буде здійснюватися в очному режимі Шановні здобувачі та колеги, у вкладеному файлі знаходиться інформація щодо освітніх компонентів, за якими кафедра автоматизації електромеханічних систем та електроприводу у другому семестрі 2023-2024 н.р. планує здійснювати практичну підготовку з окремих видів занять в очному [...]
  • Участь у The 3rd International Works... Участь у Міжнародному ІТ-семінарі “The 3rd International Workshop on Information Technologies: Theoretical and Applied Problems (ITTAP-2023)” Викладачі кафедри взяли участь у Міжнародному ІТ-семінарі «The 3rd International Workshop on Information Technologies: Theoretical and Applied Problems (ITTAP-2023)», що відбувся 22-24 листопада в м. Тернопіль. Представлена доповідь «Neural network based estimator of the electrode deviation in robotic welding [...]
  • Лекція від підприємства-партнера факу... Лекція від підприємства-партнера факультету ФЕА – компанії VectorVS В четвер 7 грудня 2023 року відбулась лекція від підприємства-партнера нашого факультету для студентів кафедри автоматизації електромеханічних систем та електроприводу від компанії VectorVS. Спікер-експерт Олександр Литовченко, який є випускником КПІ 2007 року, для студентів 1 курсу магістратури в очному режимі провів  дуже цікаву лекцію на тему ««Енергозберігаючі [...]
  • Захист PhD дисертації Ніконенком Є.О. Захист PhD дисертації Ніконенком Є.О. У вівторок 7 листопада 2023 р. о 14-00 відбудеться захист PhD дисертації аспіранта кафедри АЕМС ЕП Ніконенка Євгена Олексійовича на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань «Електрична інженерія» за спеціальністю «141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка». Дисертація виконана на тему “Керування електромеханічними системами електричних транспортних засобів з гібридним акумуляторно-суперконденсаторним джерелом [...]
  • Наукове співробітництво КПІ імені Іго... Наукове співробітництво КПІ імені Ігоря Сікорського та Технічного університету Центрального Гессена Незважаючи на війну КПІ імені Ігоря Сікорського продовжує наукове співробітництво з  Технічним університетом Центрального Гессена. В рамках цього співробітництва останні півроку аспірантка кафедри автоматизації електромеханічних систем та електроприводів Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» Ганна Землянухіна провела, виконуючи дослідження за [...]

Статистика



За результатами 1 семестру

2022/2023 навчального року


Всього навчається: 137,
з них на бюджеті: 130.

Оголошення



Освітній процес у 2 семестрі 2022/23 н.р. згідно рекомендацій МОН розпочнеться з 6 лютого 2023 року в ДИСТАНЦІЙНОМУ режимі.


Останні оголошення

Партнери

Центр міжнародної освіти