Program “Electromechanical Automation Systems, Electric Drive and Electromobility”,faculty of Electric Power Engineering and Automatics of “Igor Sikorsky Kyiv Polytechnic Institute”

3. Інноваційна діяльність 2016 р.

Інноваційна діяльність 2016 р.

3. Інноваційна діяльність 2016 р.

3.1. Участь у Фестивалі інноваційних проектів «Sikorsky Challenge-2016» з проектом «Енергоефективний електропривод електробусу з акумуляторно-суперконденсаторним живленням». Підписано договори про співпрацю з Фондом науково-технічного розвитку України ім.ак. В.Міхалевича та компанією „ПРОГРЕСТЕХ-Ураїна”.

3.2. Виконання проектів у рамках Інноваційно-виробничої платформи та приклади створеної інноваційної продукції для потреб оборони і безпеки держави, зокрема на замовлення РНБО. Не виконувалися.

3.3. Впроваджуються алгоритми керування силовим блоком дослідного зразка тягового електроприводу (сумісно з Науково-дослідним і конструкторсько-технологічним інститутом міського господарства м. Києва).

У звітному році підписано договір на розробку системи керування тяговим електроприводом трамвайного вагону з ПАТ «Запоріжський електроапаратний завод». Сумма договору складає 120 тис. грн., станом на кінець 2016 року отримано фінансування на сумму 60 тис. грн.

Проведено переговори з консорціумом «Електробус-України» та досягнуто згоду про подальше співробітництво в області створення електромеханічної системи електробусу. Між консорціумом «Електробус-України» та НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського» підписано меморандум про співробітництво.

3.4. Кількість отриманих охоронних документів – у звітному році отримано документ про збереження об’єкту права інтелектуальної власності (ОПІВ) в режимі комерційної таємниці.

Statistics



As result of 1 semester

2022/2023 academic year


Total students: 137,
on the budget: 130.

Announcement



Educational process, 2 semester

By the decision of the Administrative Council and the selection committee of Igor Sikorsky Kyiv Polytechnic Institute, the educational process for full-time and part-time higher education applicants will begin from February 01, 2021/22 academic year. University is in distant mode until 19.03.2022.

The last announcements



Center for International Education