ОП “Електромеханічні системи автоматизації, електропривод та електромобільність”, факультет електроенерготехніки та автоматики "КПІ ім. Ігоря Сікорського"

Системи автоматизації-1

Назва навчальної дисципліни (освітнього компоненту) Системи автоматизації-1
НПП, що забезпечують викладання Бур’ян С.О.
Контактні телефони та посилання на соціальні мережі НПП Вказані в кампусі
Короткий опис дисципліни (програмні цілі) Більшість сучасних систем автоматизації вже тепер проектуються з використанням швидкодіючих програмованих логічних інтегральних схем (ПЛІС), які на теперішньому етапі розвитку досягли рівня промислових комп’ютерів. Синтез та розробка систем автоматизації, налаштування та програмування ПЛІС є надзвичайно актуальною задачею сьогодення. Студенти познайомляться з великим класом ПЛІС – програмованими користувачем вентильними матрицями (FPGA), які є основою сучасних систем автоматизації, включаючи галузі робототехніки, смарт-будинків, інтернет речей та інших. Лабораторні зразки FPGA у вигляді відладочних плат зможуть додатково закріпити практичні навички студентів у їх налаштування, програмуванні та використанні в системах автоматизації.
Форми та технології навчання Moodle, meet.google, telegram, Zoom, Skype
Посилання на робочу програму (силабус) та РСО https://campus.kpi.ua/tutor/index.php?mode=mob&sd=10209&cm=33575&rcms=all&ssm=cm&tree_list=
Посилання на ресурс, де розміщені навчальні матеріали https://do.ipo.kpi.ua/course/view.php?id=321

Опис лабораторних робіт першого циклу (лабораторні роботи 1-4).

Статистика



За результатами 1 семестру

2022/2023 навчального року


Всього навчається: 137,
з них на бюджеті: 130.

Оголошення



Освітній процес у 2 семестрі 2022/23 н.р. згідно рекомендацій МОН розпочнеться з 6 лютого 2023 року в ДИСТАНЦІЙНОМУ режимі.


Останні оголошення

Партнери

Центр міжнародної освіти