ОП “Електромеханічні системи автоматизації, електропривод та електромобільність”, факультет електроенерготехніки та автоматики "КПІ ім. Ігоря Сікорського"

ОГЛЯД СУЧАНИХ МЕТОДІВ МІНІМІЗАЦІЇ ЕЛЕКТРИЧНИХ ВТРАТ В АСИНХРОНОМУ ДВИГУНІ

ОГЛЯД СУЧАНИХ МЕТОДІВ МІНІМІЗАЦІЇ ЕЛЕКТРИЧНИХ ВТРАТ В АСИНХРОНОМУ ДВИГУНІ

ОГЛЯД СУЧАНИХ МЕТОДІВ МІНІМІЗАЦІЇ ЕЛЕКТРИЧНИХ ВТРАТ В АСИНХРОНОМУ ДВИГУНІ
Калугін Д.В., студент, Толочко О.І., д.т.н., проф.

На сьогодні сучасні екологічні проблеми все більш призводять до збільшення попиту на електроенергію, а обмеженість ресурсів стимулює людей до пошуку і впровадження способів підвищення енергоефективності сучасної електротехніки. Більше 50% всієї виробленої у світі електроенергії використовується електродвигунами, при чому близько 60% промислового навантаження становлять асинхронні двигуни. Мінімізація втрат потужності в асинхронному двигуні досліджується вже понад 30 років і знаходить широке застосування. Існуючі методи мінімізації втрат LMT (Loss Minimization Techniques) дотримуються трьох різних підходів в online режимі, та двох основних методів які відносяться до offline і обираються залежно від вимог до конкретної системи приводу. Отже, аналіз та дослідження основних принципів побудови енергоефективних систем асинхронного електроприводу є актуальною проблемою.

ОГЛЯД СУЧАНИХ МЕТОДІВ МІНІМІЗАЦІЇ ЕЛЕКТРИЧНИХ ВТРАТ В АСИНХРОНОМУ ДВИГУНІ Калугін Д.В., студент, Толочко О.І., д.т.н., проф. (pdf)

Статистика



За результатами 1 семестру

2022/2023 навчального року


Всього навчається: 137,
з них на бюджеті: 130.

Оголошення



Освітній процес у 2 семестрі 2022/23 н.р. згідно рекомендацій МОН розпочнеться з 6 лютого 2023 року в ДИСТАНЦІЙНОМУ режимі.


Останні оголошення

Партнери

Центр міжнародної освіти