ОП “Електромеханічні системи автоматизації, електропривод та електромобільність”, факультет електроенерготехніки та автоматики "КПІ ім. Ігоря Сікорського"

РОЗРОБКА ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ СХЕМИ ЕЛЕКТРОМОТОЦИКЛА НА БАЗІ АСИНХРОННОГО ДВИГУНА

РОЗРОБКА ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ СХЕМИ ЕЛЕКТРОМОТОЦИКЛА НА БАЗІ АСИНХРОННОГО ДВИГУНА

РОЗРОБКА ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ СХЕМИ ЕЛЕКТРОМОТОЦИКЛА НА БАЗІ АСИНХРОННОГО ДВИГУНА
Кіяткін Р.О., магістрант, Приступа Д.Л., к.т.н., ст. викл.

Станом на сьогодні транспортні засоби набувають все більшої популярності, так в Україні кожен 4 громадянин володіє транспортним засобом (загальний автопарк налічує близько 10 млн. одиниць). Джерелом рушійної сили більшості транспортних засобів сьогодення є двигун внутрішнього згоряння. У зв’язку з цим проблема екологічності та ресурсозабезпечення стає актуальнішою з кожним днем. Як результат розвиваються альтернативні рішення побудови транспортних засобів з використанням електричних, водневих та інших типів двигунів. З точки зору безпеки експлуатації транспортних засобів якісно виділяються рішення з використанням електричних двигунів. Однак відсутність елементів живлення для забезпечення енергетичних потреб електроприводу стандартних п’ятимістних транспортних засобів сповільнюють заміну двигунів внутрішнього згоряння.

Перспективною течією в даній галузі є малогабаритні види електротранспорту: електровелосипеди, електроскутери та електромотоцикли, тому розробка нових систем електроприводу малогабаритних транспортних засобів є актуальною задачею.

РОЗРОБКА ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ СХЕМИ ЕЛЕКТРОМОТОЦИКЛА НА БАЗІ АСИНХРОННОГО ДВИГУНА Кіяткін Р.О., магістрант, Приступа Д.Л., к.т.н., ст. викл. (pdf)

Статистика



За результатами 1 семестру

2022/2023 навчального року


Всього навчається: 137,
з них на бюджеті: 130.

Оголошення



Освітній процес у 2 семестрі 2022/23 н.р. згідно рекомендацій МОН розпочнеться з 6 лютого 2023 року в ДИСТАНЦІЙНОМУ режимі.


Останні оголошення

Партнери

Центр міжнародної освіти