ОП “Електромеханічні системи автоматизації, електропривод та електромобільність”, факультет електроенерготехніки та автоматики "КПІ ім. Ігоря Сікорського"

Студент кафедри АЕМС-ЕП Д.Тананаєв представляв Україну на Всесвітньому чемпіонаті зі спортивних танців

Студент кафедри АЕМС-ЕП Дмитро Тананаєв представляв Україну на Всесвітньому чемпіонаті зі спортивних танців

15 жовтня 2022 у німецькому м.Брауншвейг в рамках Всесвітнього чемпіонату зі спортивних танців відбулися змагання у формації латина. У чемпіонаті приймали участь команди з Австрії, Великої Британії, Монголії, Нідерландів, Польщи, Угорщини та України.

Україну представляла команда спортивного клубу Адажіо (м.Ірпінь). Наші спортсмени пройшли усі відобри та дійшли до фіналу. Переглянути виступ наших земляків можна за посиланням

За результатами судійського рішення посіли 5-те місце, поступившися всього 3.5 балами переможцям чемпіонату німецькій команді Green Gold Club Bremen. Приєднуємося до вітань, які пролунали на адресу наших спортсменів!

Особливі вітання одному  з учасників команди Adagio Irpin,  Дмитру Тананаєву, який навчається в НТУУ КПІ ім.Ігоря Сикорського за освітньою програмою «Електромеханічні системи автоматизації, електропривод та електромобільність». Разом зі своєю командою Дмитро Тананаєв представляв Україну на Всесвітньому чемпіонаті!

Знаходячись у Німеччині, Дмитро присилав фото та відео про перебіг змагань, які приводимо нижче.

Вчора за чемпіонатом уважно спостерігав одногрупник Дмитра Андрій Василенко. Сьогодні він ділиться своїми враженнями:

“Як ви знаете, вчора проходив Чемпіонат світу з танцювального спорту, де наша команда з Ірпіню – “Адажіо” (за яку виступав наш Дмитро Тананаєв), пройшла до фіналу та посіла 5-е місце у формації з Латини.

Хоч це й складно уявити, але саме вони вчора творили історію нашої країни, за що їм величезна подяка. Вони змогли досягти тої вершини, яку раніше ніхто з наших попередників не міг подолати. Такий результат досягається зовсім не так легко, за цим стоїть досить довга та кропітка праця, що в сучасних умовах у рази складніше ніж до війни.

Оскільки я спілкуюсь з Дмитром досить довго, то я знаю через що їм доводилось походити та з якими нереальними проблемами вони стикались, а часу на їх подолання майже не було. Починаючи навіть з елементарних речей, таких як просто зібратись разом у тому ж колективі й щоб усі були живі (ви всі знаете про ситуацію в Ірпіні та Бучі на початок війни, а всі члени колективу саме з цих місць). Дехто лишився домівок, а хтось своїх рідних та близьких людей, але вони все одно знайшли сили та готувались до змагань навіть дистанційно та робили збори у інших країнах. Навіть коли на початку осені вони змогли зібратись разом, то їм було елементарно ніде готуватись, адже їх спортивний зал розбомбили, а інші були замалі й на них неможливо було зробити нормальне розкреслення хто й куди буде йти та щоб масштаб був такий самий як й на реальному паркеті для змагань. Виступ ставився у короткі терміни, коли у інших команд на це був майже 1 рік або 9 місяців, то наші почали з вересня й тренувались по 4 години майже кожен день та майже весь день у вихідні.

Тому так, й без помилок у виступу не обходилось, але ви просто подумайте у яких умовах їм доводилось працювати, через що пройти, та що пережити. Я не зможу вам передати тих емоцій, що вони відчували, адже вони самі це зробили, на відео з оголошенням результатів по проходженню до фіналу… зі слів Дмитра вони взагалі такого не очікували й просто навіть не усвідомлювали того, що відбувалось у ті хвилини. Це те, до чого вони йшли роками, наприклад, минулого року вони також виступали, але їм буквально трохи не вистачило до фіналу, звісно вони були дуже розчаровані, але це дало досвід й мотивацію для того, що вони все ж здатні показати кращий результат та показати чого вони коштують.

Після усього побаченого та почутого мною, не залишається інших думок окрім того, який же подвиг вони вчора здійснили. Тому знову ж скажу, що це просто нереально круто й величезна вам подяка. Так… були поразки, так… були помилки, але сьогодні для нас це принесло перемогу. Ми можемо ще краже, просто гляньте на результати (посилення нижче). Нам не вистачило лише 0.34 балла до 4-го місця, щоб обігнати монголів. Тому будемо сподіватись, що наступного року вам вдасться покращити свій результат й досягти нових вершин.”

Пишаємося нашими студентами, їх досягненнями та дружбою!

Все буде Україна!

Similar posts
  • Збори трудового колективу кафедри Збори трудового колективу кафедри 1 квітня відбулися збори трудового колективу кафедри автоматизації електромеханічних систем та електропривода Національного технічного університету Украіни “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського”. На зборах висунуто та обговорено кандидатури до участі у конкурсі на посаду ректора університету. За результатами таємного голосування висунуто для участі у конкурсі на посаду ректора Національного технічного університету [...]
  • Інженерний тиждень “KPISchool&#... Інженерний тиждень “KPISchool” на кафедрі АЕМС ЕП Викладачі кафедри АЕМС-ЕП взяли активну участь у Інженерному тижні “KPISchool”, який традиційно проводиться протягом весняних канікул для учнів 8-11 класів. Заняття відбулося 25 березня 2024 року за темою “Електромобілі, роботи та 3D-принтери: будова і функціонування”. Асистент Ганна Землянухіна ознайомила учнів з конструкцією і принципом роботи демонстраційного робота та [...]
  • Участь у Другому міжнародному воркшоп... Участь у Другому міжнародному воркшопі «Advances in Civil Aviation Systems Development» 26 березня 2024 доц. кафедри автоматизації електромеханічних систем та електроприводу НТУУ “КПІ імені Ігоря Сікорського” Волянський Р.С. прийняв участь у Другому міжнародному воркшопі «Advances in Civil Aviation Systems Development» (http://www.ans.nau.edu.ua/acasd/), який було організованому на базі Факультету аеронавігації, електроніки та телекомунікацій НАУ. Доповідь “MODIFIED CHUA’S [...]
  • Перелік освітніх компонентів, підгото... Перелік освітніх компонентів, підготовка за якими у другому семестрі 2023-2024 н.р. буде здійснюватися в очному режимі Шановні здобувачі та колеги, у вкладеному файлі знаходиться інформація щодо освітніх компонентів, за якими кафедра автоматизації електромеханічних систем та електроприводу у другому семестрі 2023-2024 н.р. планує здійснювати практичну підготовку з окремих видів занять в очному [...]
  • Участь у The 3rd International Works... Участь у Міжнародному ІТ-семінарі “The 3rd International Workshop on Information Technologies: Theoretical and Applied Problems (ITTAP-2023)” Викладачі кафедри взяли участь у Міжнародному ІТ-семінарі «The 3rd International Workshop on Information Technologies: Theoretical and Applied Problems (ITTAP-2023)», що відбувся 22-24 листопада в м. Тернопіль. Представлена доповідь «Neural network based estimator of the electrode deviation in robotic welding [...]

Статистика



За результатами 1 семестру

2022/2023 навчального року


Всього навчається: 137,
з них на бюджеті: 130.

Оголошення



Освітній процес у 2 семестрі 2022/23 н.р. згідно рекомендацій МОН розпочнеться з 6 лютого 2023 року в ДИСТАНЦІЙНОМУ режимі.


Останні оголошення

Партнери

Центр міжнародної освіти