ОП “Електромеханічні системи автоматизації, електропривод та електромобільність”, факультет електроенерготехніки та автоматики "КПІ ім. Ігоря Сікорського"

Особливості НМТ 2022 р.

Особливості НМТ у 2022 р.

Національний мультипредметний тест (НМТ) – вступне випробування ВНЗ, на основі якого оцнююються знання з української мови, математики і історії України випускників шкіл і коледжів у 2022 р. Тест проводиться Українським центром оцінювання якості освіти (УЦОЯО) відповідно до наведеного графіку.

Особливості НМТ 2022 р. і вебінари - каф. АЕМС-ЕП КПІ Сікорського

План проведення тестування

НМТ будуть проводити трьома сесіями:

  1. Основна сесія: 18.07 – 10.08.
  2. Додаткова сесія: 16 – 20.08.
  3. Спеціальна сесія: 12 – 16.09.

1. Основна Сесія (18.07 – 10.08)

Офіційно Ви є потенційним учасником, якщо протягом основного періоду реєстрації Ви створили реєстраційну картку учасника ЗНО.

Для того, щоб мати змогу взяти участь у тестуванні, з 20 травня до 7 червня в персональній Інформаційній сторінці треба підтвердити бажання проходити НМТ і обрати населений пункт, де Ви перебуватитиме в період проведення тесту.

З 21 червня до 7 липня потрібно уточнити своє місце перебування під час проведення основної сесії.

Ті випускники шкіл і коледжів, які у визначений період не підтвердять свою участь в тестуванні, не зможуть скласти тестування в основній сесії.

До 12 липня 2022 р. зареєстрованим учасникам основної сесії буде надана можливість завантажити перепустки з Інформаційної сторінки, в яких зазначено дату, час і місце проведення НМТ.

Результати тесту розміщуватимуться в Інформаційній сторінці до 12 серпня.

2. Додаткова Сесія (16 – 20.08)

Особам, які не мали можливості вчасно створити реєстраційну картку НМТ, дозволяється її створити з 10 до 20 червня для участі в додатковій сесії. Після цього в період з 8 по 12 липня у персональній Інформаційній сторінці треба підтвердити бажання проходити НМТ.

Учасникам тестування, які зареєструвалися, але прибули до екзаменаційних центрів під час основної сесії, дозволяється пройти тестування у додатковій сесії, якщо вони встигнуть подати заявку на участь в період з 01 по 10 серпня.

До 12 серпня зареєстрованим учасникам додаткової сесії буде надана можливість завантажити перепустки з Інформаційної сторінки.

Результати тесту розміщуватимуться в Інформаційній сторінці до 21 серпня.

3. Спеціальна Сесія (12 – 16.09)

Учасники НМТ, які не прибули до екзаменаційних центрів під час основної сесії, і не встигнули прийняти участь в додатковій сесії, можуть пройти тестування у спеціальній сесії, якщо подадуть заявку на участь в період з 01 по 07 вересня.

До 10 вересня зареєстрованим учасникам спеціальної сесії буде надана можливість завантажити перепустки з Інформаційної сторінки.

Результати розміщуватимуться в Інформаційній сторінці до 19 вересня.

Вебінари з підготовки до НМТ

Громадська спілка «Освіторія» і організація ЮНІСЕФ проводять щоденні безкоштовні вебінари з підготовки до НМТ на платформі iLearn.

У вебінарах відкривають деталі вступної кампанії 2022 року, аспекти підготовки і складання тесту, вирішують тестові завдання, надають поради від досвідчених експертів щодо складання ЗНО/НМТ тощо.

Розклад вебінарів розташований за посиланням, переглянути записи можна як на платформі iLearn, так і в YouTube-каналі.

  • 2-часовий запис про організацію і проведення НМТ.

Також iLearn дозволяє проходити короткі тематичні тести з української мови, математики та історії України. Додаткова інформація

Наказ про організацію і проведення НМТ у 2022 р.

Альтернативна картинка плану проведення тесту від УЦОЯО.

Similar posts
  • Збори трудового колективу кафедри Збори трудового колективу кафедри 1 квітня відбулися збори трудового колективу кафедри автоматизації електромеханічних систем та електропривода Національного технічного університету Украіни “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського”. На зборах висунуто та обговорено кандидатури до участі у конкурсі на посаду ректора університету. За результатами таємного голосування висунуто для участі у конкурсі на посаду ректора Національного технічного університету [...]
  • Інженерний тиждень “KPISchool&#... Інженерний тиждень “KPISchool” на кафедрі АЕМС ЕП Викладачі кафедри АЕМС-ЕП взяли активну участь у Інженерному тижні “KPISchool”, який традиційно проводиться протягом весняних канікул для учнів 8-11 класів. Заняття відбулося 25 березня 2024 року за темою “Електромобілі, роботи та 3D-принтери: будова і функціонування”. Асистент Ганна Землянухіна ознайомила учнів з конструкцією і принципом роботи демонстраційного робота та [...]
  • Участь у Другому міжнародному воркшоп... Участь у Другому міжнародному воркшопі «Advances in Civil Aviation Systems Development» 26 березня 2024 доц. кафедри автоматизації електромеханічних систем та електроприводу НТУУ “КПІ імені Ігоря Сікорського” Волянський Р.С. прийняв участь у Другому міжнародному воркшопі «Advances in Civil Aviation Systems Development» (http://www.ans.nau.edu.ua/acasd/), який було організованому на базі Факультету аеронавігації, електроніки та телекомунікацій НАУ. Доповідь “MODIFIED CHUA’S [...]
  • Перелік освітніх компонентів, підгото... Перелік освітніх компонентів, підготовка за якими у другому семестрі 2023-2024 н.р. буде здійснюватися в очному режимі Шановні здобувачі та колеги, у вкладеному файлі знаходиться інформація щодо освітніх компонентів, за якими кафедра автоматизації електромеханічних систем та електроприводу у другому семестрі 2023-2024 н.р. планує здійснювати практичну підготовку з окремих видів занять в очному [...]
  • Участь у The 3rd International Works... Участь у Міжнародному ІТ-семінарі “The 3rd International Workshop on Information Technologies: Theoretical and Applied Problems (ITTAP-2023)” Викладачі кафедри взяли участь у Міжнародному ІТ-семінарі «The 3rd International Workshop on Information Technologies: Theoretical and Applied Problems (ITTAP-2023)», що відбувся 22-24 листопада в м. Тернопіль. Представлена доповідь «Neural network based estimator of the electrode deviation in robotic welding [...]

Статистика



За результатами 1 семестру

2022/2023 навчального року


Всього навчається: 137,
з них на бюджеті: 130.

Оголошення



Освітній процес у 2 семестрі 2022/23 н.р. згідно рекомендацій МОН розпочнеться з 6 лютого 2023 року в ДИСТАНЦІЙНОМУ режимі.


Останні оголошення

Партнери

Центр міжнародної освіти