ОП “Електромеханічні системи автоматизації, електропривод та електромобільність”, факультет електроенерготехніки та автоматики "КПІ ім. Ігоря Сікорського"

СТРАТЕГІЇ КОМУТАЦІЇ ДВОНАПРАВЛЕНИМИ КЛЮЧАМИ МАТРИЧНИХ ПЕРЕТВОРЮВАЧІВ ЧАСТОТИ Богачова В.Л., студентка, Бовкунович В.С., к.т.н., ст. викладач

СТРАТЕГІЇ КОМУТАЦІЇ ДВОНАПРАВЛЕНИМИ КЛЮЧАМИ МАТРИЧНИХ ПЕРЕТВОРЮВАЧІВ ЧАСТОТИ

СТРАТЕГІЇ КОМУТАЦІЇ ДВОНАПРАВЛЕНИМИ КЛЮЧАМИ МАТРИЧНИХ ПЕРЕТВОРЮВАЧІВ ЧАСТОТИ Богачова В.Л., студентка, Бовкунович В.С., к.т.н., ст. викладач

Матричні перетворювачі (МП) починають широко використовуватись в приводах змінного струму, оскільки володіють перевагами відносно існуючих рішень на базі стандартних дволанкових перетворювачів частоти, такими як зменшений масогабаритний розмір та збільшений термін служби в результаті відсутності у структурі МП конденсаторів великої ємності, енергоощадність завдяки рекуперації енергії у мережу та корекції коефіцієнта потужності за рахунок алгоритму керування МП. В той же час МП є складними за структурою силових ключів [1] та вимагають спеціальних стратегій комутації двонаправлених ключів [2].

СТРАТЕГІЇ КОМУТАЦІЇ ДВОНАПРАВЛЕНИМИ КЛЮЧАМИ МАТРИЧНИХ ПЕРЕТВОРЮВАЧІВ ЧАСТОТИ Богачова В.Л., студентка, Бовкунович В.С., к.т.н., ст. викладач(pdf)

Статистика



За результатами 1 семестру

2022/2023 навчального року


Всього навчається: 137,
з них на бюджеті: 130.

Оголошення



Освітній процес у 2 семестрі 2022/23 н.р. згідно рекомендацій МОН розпочнеться з 6 лютого 2023 року в ДИСТАНЦІЙНОМУ режимі.


Останні оголошення

Партнери

Центр міжнародної освіти