ОП “Електромеханічні системи автоматизації, електропривод та електромобільність”, факультет електроенерготехніки та автоматики "КПІ ім. Ігоря Сікорського"

ДИСПЕЧИРИЗАЦІЯ В СИСТЕМАХ АВТОМАТИЗАЦІЇ БУДІВЕЛЬ Демченко М.С., магістрант, Король С.В., к.т.н., доцент

ДИСПЕЧИРИЗАЦІЯ В СИСТЕМАХ АВТОМАТИЗАЦІЇ БУДІВЕЛЬ

ДИСПЕЧИРИЗАЦІЯ В СИСТЕМАХ АВТОМАТИЗАЦІЇ БУДІВЕЛЬ Демченко М.С., магістрант, Король С.В., к.т.н., доцент

Автоматизація будівель – новий напрямок розвитку техніки, який швидко розвивається. Засоби автоматизації поділяються на 2 класи: контролери що конфігуруються і вільно програмовані. На даний час світові лідери автоматизації активно розробляють пристрої для автоматизації будівель, наприклад компанія Siemens створила окремий підрозділ, який займається автоматизацією будівель Siemens Building Technologies (DESIGO™). Багато компаній (Honeywell, Johnson Controls, Siemens WAGO та інші) мають окремі спеціалізовані серії контролерів, які призначені для розв’язання завдань автоматизації будівель. Невід’ємною частиною сучасних систем є диспетчеризація, тому дослідження перспективних напрямів розвитку таких систем є актуальним.

ДИСПЕЧИРИЗАЦІЯ В СИСТЕМАХ АВТОМАТИЗАЦІЇ БУДІВЕЛЬ Демченко М.С., магістрант, Король С.В., к.т.н., доцент(pdf)

Статистика



За результатами 1 семестру

2022/2023 навчального року


Всього навчається: 137,
з них на бюджеті: 130.

Оголошення



Освітній процес у 2 семестрі 2022/23 н.р. згідно рекомендацій МОН розпочнеться з 6 лютого 2023 року в ДИСТАНЦІЙНОМУ режимі.


Останні оголошення

Партнери

Центр міжнародної освіти