ОП “Електромеханічні системи автоматизації, електропривод та електромобільність”, факультет електроенерготехніки та автоматики "КПІ ім. Ігоря Сікорського"

ВЕНТИЛЬНО-ІНДУКТОРНИЙ ЕЛЕКТРОПРИВОД В УМОВАХ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ МАТЕМАТИЧНОЇ МОДЕЛІ ДВИГУНА Сташук Є.С., магістрант, Островерхов М.Я., д.т.н., проф.

ВЕНТИЛЬНО ІНДУКТОРНИЙ ЕЛЕКТРОПРИВОД В УМОВАХ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ МАТЕМАТИЧНОЇ МОДЕЛІ ДВИГУНА

ВЕНТИЛЬНО ІНДУКТОРНИЙ ЕЛЕКТРОПРИВОД В УМОВАХ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ МАТЕМАТИЧНОЇ МОДЕЛІ ДВИГУНА Сташук Є.С., магістрант, Островерхов М.Я., д.т.н., проф.

У всьому світі ведуться активні дослідження тягових електроприводів з новими типами електричних двигунів, в яких визначальне значення має надійність та технологічність. Серед таких двигунів значне місце займають вентильно-індукторні двигуни (ВІД) [1]. Параметри електропривода, зокрема активні опори та індуктивності обмоток двигуна, а також момент інерції можуть змінюватись внаслідок нагрівання двигуна та зміни умов роботи механізму. Також параметри можуть бути неточно обчислені. Це призводить до погіршення заданих показників якості керування електропривода.

ВЕНТИЛЬНО-ІНДУКТОРНИЙ ЕЛЕКТРОПРИВОД В УМОВАХ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ МАТЕМАТИЧНОЇ МОДЕЛІ ДВИГУНА Сташук Є.С., магістрант, Островерхов М.Я., д.т.н., проф(pdf)

Статистика



За результатами 1 семестру

2022/2023 навчального року


Всього навчається: 137,
з них на бюджеті: 130.

Оголошення



Освітній процес у 2 семестрі 2022/23 н.р. згідно рекомендацій МОН розпочнеться з 6 лютого 2023 року в ДИСТАНЦІЙНОМУ режимі.


Останні оголошення

Партнери

Центр міжнародної освіти