ОП “Електромеханічні системи автоматизації, електропривод та електромобільність”, факультет електроенерготехніки та автоматики "КПІ ім. Ігоря Сікорського"

СИСТЕМА ВЕКТОРНОГО КЕРУВАННЯ ЗУСИЛЛЯМ ЛІНІЙНОГО АСИНХРОННОГО ДВИГУНА Островерхов М.Я., доц.; Яремов О.І., магістрант

СИСТЕМА ВЕКТОРНОГО КЕРУВАННЯ ЗУСИЛЛЯМ ЛІНІЙНОГО АСИНХРОННОГО ДВИГУНА

СИСТЕМА ВЕКТОРНОГО КЕРУВАННЯ ЗУСИЛЛЯМ ЛІНІЙНОГО АСИНХРОННОГО ДВИГУНА Островерхов М.Я., доц.; Яремов О.І., магістрант

Важливим аспектом в керуванні технологічними об’єктами є проблема забезпечення заданої якості керування за наявності параметричних збурень безпосередньо електромеханічного перетворювача або ж об’єкта керування.

Рівносильною є проблема зменшення втрат енергії на шляху її перетворення до робочого органу механізму. В системах з машинами обертального типу перетворення механічної енергії в поступальний рух здійснюється з допомогою механічних передач – в результаті зменшується ККД системи в цілому, відбувається поступове зношування деталей та частин механізму. В таких випадках доцільним є використання систем автоматичного керування з безконтактними виконавчими пристроями.

СИСТЕМА ВЕКТОРНОГО КЕРУВАННЯ ЗУСИЛЛЯМ ЛІНІЙНОГО АСИНХРОННОГО ДВИГУНА Островерхов М.Я., доц.; Яремов О.І., магістрант (pdf)

Статистика



За результатами 1 семестру

2022/2023 навчального року


Всього навчається: 137,
з них на бюджеті: 130.

Оголошення



Освітній процес у 2 семестрі 2022/23 н.р. згідно рекомендацій МОН розпочнеться з 6 лютого 2023 року в ДИСТАНЦІЙНОМУ режимі.


Останні оголошення

Партнери

Центр міжнародної освіти