ОП “Електромеханічні системи автоматизації, електропривод та електромобільність”, факультет електроенерготехніки та автоматики "КПІ ім. Ігоря Сікорського"

РОБОТА АНАЛОГОВОГО РЕГУЛЯТОРА ТЕМПЕРАТУРИ У СИСТЕМI КОНДИЦIЮВАННЯ ПОВIТРЯ ЛIТАКА Мацко Б. М., канд. техн. наук.; Селюзкін М. М., студент

РОБОТА АНАЛОГОВОГО РЕГУЛЯТОРА ТЕМПЕРАТУРИ У СИСТЕМI КОНДИЦIЮВАННЯ ПОВIТРЯ ЛIТАКА

РОБОТА АНАЛОГОВОГО РЕГУЛЯТОРА ТЕМПЕРАТУРИ У СИСТЕМI КОНДИЦIЮВАННЯ ПОВIТРЯ ЛIТАКА Мацко Б. М., канд. техн. наук.; Селюзкін М. М., студент

У наш час для підтримки життєдіяльності пасажирів в літаках при різних кліматичних умовах та висотах застосовуються дві основні системи: система підготовки повітря (СПП) та система кондиціювання повітря (СКП).Спочатку СПП охолоджує повітря, яке надходить з маршового реактивного двигуна літака, потім дане повітря потрапляє в СКП. СКП має блок кондиціювання повітря (БКП) в якому розташовується турбохолодильна установка, вона охолоджує, фільтрує та зволожує повітря. Далі повітря від БКП потрапляє в змішувач, а потім по трубопроводу надходить у кабіну пасажирів та членів екіпажу.

РОБОТА АНАЛОГОВОГО РЕГУЛЯТОРА ТЕМПЕРАТУРИ У СИСТЕМI КОНДИЦIЮВАННЯ ПОВIТРЯ ЛIТАКА Мацко Б. М., канд. техн. наук.; Селюзкін М. М., студент (pdf)

Статистика



За результатами 1 семестру

2022/2023 навчального року


Всього навчається: 137,
з них на бюджеті: 130.

Оголошення



Освітній процес у 2 семестрі 2022/23 н.р. згідно рекомендацій МОН розпочнеться з 6 лютого 2023 року в ДИСТАНЦІЙНОМУ режимі.


Останні оголошення

Партнери

Центр міжнародної освіти