ОП “Електромеханічні системи автоматизації, електропривод та електромобільність”, факультет електроенерготехніки та автоматики "КПІ ім. Ігоря Сікорського"

ЛАБОРАТОРНИЙ СТЕНД ДЛЯ ДОСЛІДЖЕННЯ РЕЛЕЙНО- КОНТАКТНИХ СХЕМ АВТОМАТИКИ Бур’ян С.О., асистент; Боднар Д.О., Мусієнко М.О.,студенти

ЛАБОРАТОРНИЙ СТЕНД ДЛЯ ДОСЛІДЖЕННЯ РЕЛЕЙНО КОНТАКТНИХ СХЕМ АВТОМАТИКИ

ЛАБОРАТОРНИЙ СТЕНД ДЛЯ ДОСЛІДЖЕННЯ РЕЛЕЙНО КОНТАКТНИХ СХЕМ АВТОМАТИКИ Бур’ян С.О., асистент; Боднар Д.О., Мусієнко М.О.,студенти

На сучасному етапі розвитку автоматизації широке впровадження знайшли програмовані логічні контролери (ПЛК). Дуже зручною мовою програмування ПЛК є мова релейної логіки Ladder Diagram, що базується на релейно-контактних схемах. Тому базою для вивчення основ програмування таких контролерів є основи логічного синтезу дискретних схем автоматики з представленням кінцевих виразів, що описують роботу логічної схеми, у релейно-контактному варіанті. Розробка лабораторного стенду, на якому студенти зможуть збирати та досліджувати релейно-контактні схеми із використанням сучасного обладнання, є актуальною задачею.

ЛАБОРАТОРНИЙ СТЕНД ДЛЯ ДОСЛІДЖЕННЯ РЕЛЕЙНО-КОНТАКТНИХ СХЕМ АВТОМАТИКИ Бур’ян С.О., асистент; Боднар Д.О., Мусієнко М.О.,студенти (pdf)

Статистика



За результатами 1 семестру

2022/2023 навчального року


Всього навчається: 137,
з них на бюджеті: 130.

Оголошення



Освітній процес у 2 семестрі 2022/23 н.р. згідно рекомендацій МОН розпочнеться з 6 лютого 2023 року в ДИСТАНЦІЙНОМУ режимі.


Останні оголошення

Партнери

Центр міжнародної освіти