ОП “Електромеханічні системи автоматизації, електропривод та електромобільність”, факультет електроенерготехніки та автоматики "КПІ ім. Ігоря Сікорського"

4. Міжнародне наукове співробітництво 2017 р.

Міжнародне наукове співробітництво 2017 р.

4. Міжнародне наукове співробітництво 2017 р. Аналіз і приклади участі науковців підрозділу у виконанні міжнародних наукових проектів, договорів, грантів, контрактів. Приклади міжнародного наукового співробітництва по кожній країні викласти у таблиці за формою, наведеною у Додаток 9  до розпорядження. Навести приклади участі у програмі ЄС «Горизонт 2020» та NATO (кількість поданих і виграних проектів, учасники консорціуму, результати виконання проекту).

4.1 Кафедра має договори про співробітництво з інститутом електричних енергосистем Магдебурзького університету ім. Отто фон Геріке (Німеччина) та Другим Римським технічним університетом (Італія), Келецьким технологічним університетом (Польща).

4.2 Кафедра співпрацює з Університетом прикладних наук Хессена (Німеччина) в рамках програм ERASMUS+ та програми створення Міжуніверситетського міжнародного комплексу «Електроенергетика та електромеханіка», яка фінансується DAAD. В рамках співробітництва проводяться спільні дослідження, семінари, а також обмін студентами і викладачами. У звітному році було здійснено стажування 5 співробітників (проф. Пересада С. М., проф. Толочко О. І., доц. Ковбаса С. М., ас. Приступа Д. Л., аспірант Пушніцин Д. С.) та двох студентів: Варволік В., Сливканич М.. В рамках договору кафедрою було отримано фінансову підтримку у розмірі 45 тис. грн на закупку наукового обладнання для проведення спільних досліджень та підготовки студентських робіт на міжнародний конкурс CaroloCup.

4.3 На рівні особистих контактів продовжується співробітництво з Рочестерським технологічним інститутом, (США), проф. Ляшевський С. Е.

4.4 В результаті співробітництва з університетом Ноттінгема (Великобританія) у 2017 році опубліковано одну статтю в IEEE Transactions on Industry Applications.

Статистика



За результатами 1 семестру

2022/2023 навчального року


Всього навчається: 137,
з них на бюджеті: 130.

Оголошення



Освітній процес у 2 семестрі 2022/23 н.р. згідно рекомендацій МОН розпочнеться з 6 лютого 2023 року в ДИСТАНЦІЙНОМУ режимі.


Останні оголошення

Партнери

Центр міжнародної освіти