ОП “Електромеханічні системи автоматизації, електропривод та електромобільність”, факультет електроенерготехніки та автоматики "КПІ ім. Ігоря Сікорського"

Керування процесами

Назва навчальної дисципліни (освітнього компоненту) Керування процесами
НПП, що забезпечують викладання Бур’ян С.О.
Контактні телефони та посилання на соціальні мережі НПП Вказані в кампусі
Короткий опис дисципліни (програмні цілі) Технологічні процеси – важлива складова будь-якої системи автоматизації у промисловості. Вони відрізняються один від одного як за фізичними явищами (гідравлічні, теплові, процеси масопередачі та ін.) так і за принципом побудови системи регулювання (одноконтурні, багатоконтурні, одноканальні, багатоканальні, процеси з багатьма входами/виходами та ін.). Якісне регулювання вихідних координат таких процесів, що в свою чергу є запорукою отримання якісного вихідного продукту, можливе тільки при розумінні студентами математичного опису самих процесів, правильному синтезі, налаштуванні регуляторів та проектуванні систем автоматичного регулювання технологічних координат. Тому для підготовки фахівців в галузі керування процесами в системах автоматичного регулювання вивчення цього кредитного модулю є безумовно актуальним.
Форми та технології навчання Moodle, meet.google, telegram, Zoom, Skype
Посилання на робочу програму (силабус) та РСО https://campus.kpi.ua/tutor/index.php?mode=mob&sd=10209&cm=33587&rcms=all&ssm=cm&tree_list=
Посилання на ресурс, де розміщені навчальні матеріали https://do.ipo.kpi.ua/course/view.php?id=1771

Статистика



За результатами 1 семестру

2022/2023 навчального року


Всього навчається: 137,
з них на бюджеті: 130.

Оголошення



Освітній процес у 2 семестрі 2022/23 н.р. згідно рекомендацій МОН розпочнеться з 6 лютого 2023 року в ДИСТАНЦІЙНОМУ режимі.


Останні оголошення

Партнери

Центр міжнародної освіти