ОП “Електромеханічні системи автоматизації, електропривод та електромобільність”, факультет електроенерготехніки та автоматики "КПІ ім. Ігоря Сікорського"

Особливості НМТ 2022 р.

Особливості НМТ у 2022 р.

Національний мультипредметний тест (НМТ) – вступне випробування ВНЗ, на основі якого оцнююються знання з української мови, математики і історії України випускників шкіл і коледжів у 2022 р. Тест проводиться Українським центром оцінювання якості освіти (УЦОЯО) відповідно до наведеного графіку.

Особливості НМТ 2022 р. і вебінари - каф. АЕМС-ЕП КПІ Сікорського

План проведення тестування

НМТ будуть проводити трьома сесіями:

  1. Основна сесія: 18.07 – 10.08.
  2. Додаткова сесія: 16 – 20.08.
  3. Спеціальна сесія: 12 – 16.09.

1. Основна Сесія (18.07 – 10.08)

Офіційно Ви є потенційним учасником, якщо протягом основного періоду реєстрації Ви створили реєстраційну картку учасника ЗНО.

Для того, щоб мати змогу взяти участь у тестуванні, з 20 травня до 7 червня в персональній Інформаційній сторінці треба підтвердити бажання проходити НМТ і обрати населений пункт, де Ви перебуватитиме в період проведення тесту.

З 21 червня до 7 липня потрібно уточнити своє місце перебування під час проведення основної сесії.

Ті випускники шкіл і коледжів, які у визначений період не підтвердять свою участь в тестуванні, не зможуть скласти тестування в основній сесії.

До 12 липня 2022 р. зареєстрованим учасникам основної сесії буде надана можливість завантажити перепустки з Інформаційної сторінки, в яких зазначено дату, час і місце проведення НМТ.

Результати тесту розміщуватимуться в Інформаційній сторінці до 12 серпня.

2. Додаткова Сесія (16 – 20.08)

Особам, які не мали можливості вчасно створити реєстраційну картку НМТ, дозволяється її створити з 10 до 20 червня для участі в додатковій сесії. Після цього в період з 8 по 12 липня у персональній Інформаційній сторінці треба підтвердити бажання проходити НМТ.

Учасникам тестування, які зареєструвалися, але прибули до екзаменаційних центрів під час основної сесії, дозволяється пройти тестування у додатковій сесії, якщо вони встигнуть подати заявку на участь в період з 01 по 10 серпня.

До 12 серпня зареєстрованим учасникам додаткової сесії буде надана можливість завантажити перепустки з Інформаційної сторінки.

Результати тесту розміщуватимуться в Інформаційній сторінці до 21 серпня.

3. Спеціальна Сесія (12 – 16.09)

Учасники НМТ, які не прибули до екзаменаційних центрів під час основної сесії, і не встигнули прийняти участь в додатковій сесії, можуть пройти тестування у спеціальній сесії, якщо подадуть заявку на участь в період з 01 по 07 вересня.

До 10 вересня зареєстрованим учасникам спеціальної сесії буде надана можливість завантажити перепустки з Інформаційної сторінки.

Результати розміщуватимуться в Інформаційній сторінці до 19 вересня.

Вебінари з підготовки до НМТ

Громадська спілка «Освіторія» і організація ЮНІСЕФ проводять щоденні безкоштовні вебінари з підготовки до НМТ на платформі iLearn.

У вебінарах відкривають деталі вступної кампанії 2022 року, аспекти підготовки і складання тесту, вирішують тестові завдання, надають поради від досвідчених експертів щодо складання ЗНО/НМТ тощо.

Розклад вебінарів розташований за посиланням, переглянути записи можна як на платформі iLearn, так і в YouTube-каналі.

  • 2-часовий запис про організацію і проведення НМТ.

Також iLearn дозволяє проходити короткі тематичні тести з української мови, математики та історії України. Додаткова інформація

Наказ про організацію і проведення НМТ у 2022 р.

Альтернативна картинка плану проведення тесту від УЦОЯО.

Similar posts
  • Кафедра АЕМС ЕП прийняла участь у дні... Кафедра АЕМС ЕП прийняла участь у дні вступника. Сьогодні, 29 червня 2024 р., біля головного корпусу КПІ ім.Ігоря Сікорського відбувся день вступника. Цей захід був організований задля надання можливості  абітурієнтам отримати інформацію про освтні програми, кафедри та факультети нашого університету. В заході прийняли участь представники 9 навчально-наукових інститутів та 14 факультетів КПІ. Інтерес до спеціальності [...]
  • День вступника. Відчуй КПІ! День вступника. Відчуй КПІ! Подія літа на яку чекають, вже зовсім скоро, 29 червня з 10:00 до 15:00 навпроти головного входу до 1-го корпусу КПІ (пр-т Берестейський, 37), відбудеться «День вступника. Відчуй КПІ!». Ви зможете поринути в університетську атмосферу, поспілкуватись зі студентами й викладачами, дізнатись більше про обрані факультети/НН інститути, спробувати себе в різноманітних майстер-класах, [...]
  • День відкритих дверей 18 травня 2024 Факультет електроенерготехніки та автоматики запрошує всіх охочих на День відкритих дверей Розмірковуєш, яку спеціальність обрати? Як щодо спеціальності від якої залежить комфорт людства та робота всіх галузей? 141 спеціальність відкриває світ електротехнічних, енергетичних та електромеханічних явищ. Цікавишся, що потрібно зробити, щоб забезпечити стабільне та безперебійне живлення осель, підприємств та промисловості? Або як здійснюється моніторинг роботи [...]
  • Збори трудового колективу кафедри Збори трудового колективу кафедри 1 квітня відбулися збори трудового колективу кафедри автоматизації електромеханічних систем та електропривода Національного технічного університету Украіни “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського”. На зборах висунуто та обговорено кандидатури до участі у конкурсі на посаду ректора університету. За результатами таємного голосування висунуто для участі у конкурсі на посаду ректора Національного технічного університету [...]
  • Інженерний тиждень “KPISchool&#... Інженерний тиждень “KPISchool” на кафедрі АЕМС ЕП Викладачі кафедри АЕМС-ЕП взяли активну участь у Інженерному тижні “KPISchool”, який традиційно проводиться протягом весняних канікул для учнів 8-11 класів. Заняття відбулося 25 березня 2024 року за темою “Електромобілі, роботи та 3D-принтери: будова і функціонування”. Асистент Ганна Землянухіна ознайомила учнів з конструкцією і принципом роботи демонстраційного робота та [...]

Статистика



За результатами 1 семестру

2022/2023 навчального року


Всього навчається: 137,
з них на бюджеті: 130.

Партнери

Центр міжнародної освіти