ОП “Електромеханічні системи автоматизації, електропривод та електромобільність”, факультет електроенерготехніки та автоматики "КПІ ім. Ігоря Сікорського"

СТІЙКІСТЬ РОБОЧИХ РЕЖИМІВ АВТОНОМНОГО АСИНХРОННОГО ГЕНЕРАТОРА ПРИ РОБОТІ З ІНДУКТИВНО-РЕЗИСТИВНИМ НАВАНТАЖЕННЯМ Пушкар М.В., асистент, Мориконь О.М., студент

СТІЙКІСТЬ РОБОЧИХ РЕЖИМІВ АВТОНОМНОГО АСИНХРОННОГО ГЕНЕРАТОРА ПРИ РОБОТІ З ІНДУКТИВНО-РЕЗИСТИВНИМ НАВАНТАЖЕННЯМ

СТІЙКІСТЬ РОБОЧИХ РЕЖИМІВ АВТОНОМНОГО АСИНХРОННОГО ГЕНЕРАТОРА ПРИ РОБОТІ З ІНДУКТИВНО-РЕЗИСТИВНИМ НАВАНТАЖЕННЯМ Пушкар М.В., асистент, Мориконь О.М., студент

Асинхронні генератори все частіше знаходять своє застосування в невеликих автономних системах генерації електричної енергії для живлення споживачів в районах, віддалених від електричної мережі. Проблема стійкості робочих режимів автономних асинхронних генераторів із самозбудженням (АГ) є все ще не досить вивченою. Актуальним є розвиток методів дослідження стійкості самозбудження АГ та його аналіз. Математичний апарат представлений в роботах [1–3] дозволяє не тільки отримати аналітичні вирази для границь спонтанного та тригерного самозбудження, але й досліджувати стійкість процесів самозбудження АГ.

СТІЙКІСТЬ РОБОЧИХ РЕЖИМІВ АВТОНОМНОГО АСИНХРОННОГО ГЕНЕРАТОРА ПРИ РОБОТІ З ІНДУКТИВНО-РЕЗИСТИВНИМ НАВАНТАЖЕННЯМ Пушкар М.В., асистент, Мориконь О.М., студент(pdf)

Статистика



За результатами 1 семестру

2022/2023 навчального року


Всього навчається: 137,
з них на бюджеті: 130.

Оголошення



Освітній процес у 2 семестрі 2022/23 н.р. згідно рекомендацій МОН розпочнеться з 6 лютого 2023 року в ДИСТАНЦІЙНОМУ режимі.


Останні оголошення

Партнери

Центр міжнародної освіти