ОП “Електромеханічні системи автоматизації, електропривод та електромобільність”, факультет електроенерготехніки та автоматики "КПІ ім. Ігоря Сікорського"

ОПТИМІЗАЦІЯ ТА ДОСЛІДЖЕННЯ ЗАКОНІВ КЕРУВАННЯ ТЯГОВОГО ВЕНТИЛЬНО-ІНДУКТОРНОГО ЕЛЕКТРОПРИВОДА Костомаха В.Г., магістрант, Островерхов М.Я., д.т.н., проф.

ОПТИМІЗАЦІЯ ТА ДОСЛІДЖЕННЯ ЗАКОНІВ КЕРУВАННЯ ТЯГОВОГО ВЕНТИЛЬНО ІНДУКТОРНОГО ЕЛЕКТРОПРИВОДА

ОПТИМІЗАЦІЯ ТА ДОСЛІДЖЕННЯ ЗАКОНІВ КЕРУВАННЯ ТЯГОВОГО ВЕНТИЛЬНО ІНДУКТОРНОГО ЕЛЕКТРОПРИВОДА Костомаха В.Г., магістрант, Островерхов М.Я., д.т.н., проф.

В сучасному тяговому електроприводі використовуються двигуни змінного струму, зокрема синхронні двигуни з постійними магнітами. Недолік синхронного тягового електропривода з постійними магнітами полягає у відсутності якісного керування полем збудження. В таких умовах перспективним може бути тяговий електропривод змінного струму на основі вентильно-індукторного двигуна з незалежним збудженням (ВІД НЗ) [1].

ОПТИМІЗАЦІЯ ТА ДОСЛІДЖЕННЯ ЗАКОНІВ КЕРУВАННЯ ТЯГОВОГО ВЕНТИЛЬНО-ІНДУКТОРНОГО ЕЛЕКТРОПРИВОДА Костомаха В.Г., магістрант, Островерхов М.Я., д.т.н., проф.(pdf)

Статистика



За результатами 1 семестру

2022/2023 навчального року


Всього навчається: 137,
з них на бюджеті: 130.

Оголошення



Освітній процес у 2 семестрі 2022/23 н.р. згідно рекомендацій МОН розпочнеться з 6 лютого 2023 року в ДИСТАНЦІЙНОМУ режимі.


Останні оголошення

Партнери

Центр міжнародної освіти