ОП “Электромеханические системы автоматизации, электропривод и электромобильность”,факультет электроэнерготехники и автоматики "КПИ им. Игоря Сикорского"

Конференція-воркшоп у Ворвику

Конференція воркшоп у Warwick, Англія

12 листопада 2019 року проходив науково-практичний воркшоп в Університеті Ворика, Англія (University of Warwick, Coventry, UK), School of Engineering. У проведенні воркшопу приймали участь студенти та аспіранти нашої кафедри.

Воркшоп проведений в рамках програми співпраці Erasmus факультету електроенерготехніки та автоматики НТУУ КПІ ім. І. Сікорського та факультету School of Engineering університету Ворика.

Головними темами воркшопу було визначення керування електромеханічними системами, силова електроніка, відновлювана енергетика, а також інженерії діагнозування хвороб.

Також тематика воркшопу торкалася організаційних питань щодо шляхів розширення навчальної роботи обох університетів та шляхів для збільшення технологічного впливу науки та науковців на суспільство / країну / світ.

Ведучими цієї конференції-воркшопу були випускник кафедри АЕМС-ЕП проф. О. І. Кіселичник та координатор відділу мобільності Університету Ворика проф. Вішвеш Кулкарні.

Від кафедри автоматизації електромеханічних систем та електроприводу було представлено дві доповіді.

  1. Робота аспіранта Є.О. Ніконенка “Порівняння акумуляторного та гібридного джерела живлення для електричних транспортних засобів” Науковий керівник – д.т.н. проф. С.М. Пересада (доповідь проводилася дистанційно).
  2. Робота студентів Родкіна Д. та Зінченко О. “Визначення параметрів явнополюсних синхронних двигунів з постійними магнітами” Наукові керівники робіт – д.т.н. проф. С.М. Пересада (КПІ ім. І. Сікорського) та проф. О.І. Кіселичник (Університет Ворика) (доповідь проводилася в університеті Ворика). 

За результатами воркшопу планується видання тез доповідей. Також були представлені доповоді з факультету School of Engineering.

Робочі сесії воркшопу:

Сесія Тематика сесії Структура сесії Що отримано з сесії
Сесія 1 Avenues to Widen the Educational Outreach SoE admin, WPO, CTE, Warwick’s & KPI’s Mobility Offices, MBA25 брошюри (зроблені в PDF форматі)
Сесія 2 Power Electronics and Renewable Energy Chair’s address; plenary talk and section talks розширені тези доповідей кожної роботи
Сесія 3 Avenues to Increase the Technology Impact Warwick Ventures, KPI’s Tech Licensing Office, Cardiomo, NAIC, NHS брошюри (зроблені в PDF форматі)
Сесія 4 Engineering for Disease Diagnosis/Intervention Chair’s address; plenary talk and section talks розширені тези доповідей кожної роботи

Проведення воркшопу за допомогою засобів дистанційного зв’язку забезпечило можливість запрошення великої кількості студентів 4-го курсу.

Similar posts
  • Інженерний тиждень “KPISchool&#... Інженерний тиждень “KPISchool” на кафедрі АЕМС ЕП Викладачі кафедри АЕМС-ЕП взяли активну участь у Інженерному тижні “KPISchool”, який традиційно проводиться протягом весняних канікул для учнів 8-11 класів. Заняття відбулося 25 березня 2024 року за темою “Електромобілі, роботи та 3D-принтери: будова і функціонування”. Асистент Ганна Землянухіна ознайомила учнів з конструкцією і принципом роботи демонстраційного робота та [...]
  • Участь у Другому міжнародному воркшоп... Участь у Другому міжнародному воркшопі «Advances in Civil Aviation Systems Development» 26 березня 2024 доц. кафедри автоматизації електромеханічних систем та електроприводу НТУУ “КПІ імені Ігоря Сікорського” Волянський Р.С. прийняв участь у Другому міжнародному воркшопі «Advances in Civil Aviation Systems Development» (http://www.ans.nau.edu.ua/acasd/), який було організованому на базі Факультету аеронавігації, електроніки та телекомунікацій НАУ. Доповідь “MODIFIED CHUA’S [...]
  • Перелік освітніх компонентів, підгото... Перелік освітніх компонентів, підготовка за якими у другому семестрі 2023-2024 н.р. буде здійснюватися в очному режимі Шановні здобувачі та колеги, у вкладеному файлі знаходиться інформація щодо освітніх компонентів, за якими кафедра автоматизації електромеханічних систем та електроприводу у другому семестрі 2023-2024 н.р. планує здійснювати практичну підготовку з окремих видів занять в очному [...]
  • Участь у The 3rd International Works... Участь у Міжнародному ІТ-семінарі “The 3rd International Workshop on Information Technologies: Theoretical and Applied Problems (ITTAP-2023)” Викладачі кафедри взяли участь у Міжнародному ІТ-семінарі «The 3rd International Workshop on Information Technologies: Theoretical and Applied Problems (ITTAP-2023)», що відбувся 22-24 листопада в м. Тернопіль. Представлена доповідь «Neural network based estimator of the electrode deviation in robotic welding [...]
  • Лекція від підприємства-партнера факу... Лекція від підприємства-партнера факультету ФЕА – компанії VectorVS В четвер 7 грудня 2023 року відбулась лекція від підприємства-партнера нашого факультету для студентів кафедри автоматизації електромеханічних систем та електроприводу від компанії VectorVS. Спікер-експерт Олександр Литовченко, який є випускником КПІ 2007 року, для студентів 1 курсу магістратури в очному режимі провів  дуже цікаву лекцію на тему ««Енергозберігаючі [...]

Статистика



По результатам 1 семестра

2022/2023 учебного года


Всего студентов: 137,
из них на бюджете: 130.

Объявления



Образовательный процесс во втором семестре

С целью предотвращения распротранения COVID-19, учитывая ухудшение эпидемиологической ситуации, согласован и опубликован Приказ НОН/29/2022 от 26.01.2022 «Про организационные меры для предотвращения распространению коронавируса COVID19» . Семестр начинается в дистанционном режиме, решение о переходе в смешанный режим принимается в конце каждого месяца. На текущий момент, дистанционный режим продлён до 19.03.2022.


Последние объявления




Партнёры

Центр международного образования