ОП “Електромеханічні системи автоматизації, електропривод та електромобільність”, факультет електроенерготехніки та автоматики "КПІ ім. Ігоря Сікорського"

КОНЦЕПЦІЯ ПОБУДОВИ СИСТЕМ РОЗПОДІЛЕНОГО КЕРУВАННЯ НА ОСНОВІ ПОЛЬОВОЇ ШИНИ CAN Король С.В., к.т.н., доц.,; Тітов О.О., магістант

КОНЦЕПЦІЯ ПОБУДОВИ СИСТЕМ РОЗПОДІЛЕНОГО КЕРУВАННЯ НА ОСНОВІ ПОЛЬОВОЇ ШИНИ CAN

КОНЦЕПЦІЯ ПОБУДОВИ СИСТЕМ РОЗПОДІЛЕНОГО КЕРУВАННЯ НА ОСНОВІ ПОЛЬОВОЇ ШИНИ CAN Король С.В., к.т.н., доц.,; Тітов О.О., магістант

Як відомо, сучасні системи автоматизованого керування являють собою ієрархічні розподілені комплекси, до складу яких входять різні пристрої вводу-виводу, промислові контролери, що керують ходом технологічного процесу, бази даних, що містять архівну інформацію про хід технологічного процесу, системи візуалізації і т.д. Зрозуміло, що в такій системі всі компоненти повинні бути пов’язані між собою, для чого на різних рівнях системи застосовуються різноманітні мережі. У зв’язку з тим, що до рівня контролерів, як відповідального за керування технологічним процесом, пред’являються підвищені вимоги по надійності функціонування, то і мережа, що використовується на цьому рівні також повинна відповідати певним вимогам. Такі мережі називаються промисловими і використовуються для зв’язку контролерів між собою та організації взаємодії з пристроями вводу- виводу і виконавчими механізмами.

КОНЦЕПЦІЯ ПОБУДОВИ СИСТЕМ РОЗПОДІЛЕНОГО КЕРУВАННЯ НА ОСНОВІ ПОЛЬОВОЇ ШИНИ CAN Король С.В., к.т.н., доц.,; Тітов О.О., магістант (pdf)

Статистика



За результатами 1 семестру

2022/2023 навчального року


Всього навчається: 137,
з них на бюджеті: 130.

Оголошення



Освітній процес у 2 семестрі 2022/23 н.р. згідно рекомендацій МОН розпочнеться з 6 лютого 2023 року в ДИСТАНЦІЙНОМУ режимі.


Останні оголошення

Партнери

Центр міжнародної освіти