ОП “Електромеханічні системи автоматизації, електропривод та електромобільність”, факультет електроенерготехніки та автоматики "КПІ ім. Ігоря Сікорського"

ДОСЛІДЖЕННЯ IR-КОМПЕНСАЦІЇ В АСИНХРОННОМУ ЕЛЕКТРОПРИВОДІ З ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИМ ПРОМИСЛОВИМ ПЕРЕТВОРЮВАЧЕМ ЧАСТОТИ Бур’ян С.О., асистент; Ворощенко В.Ю., магістрант; Пушкар М.В., асистент

ДОСЛІДЖЕННЯ IR КОМПЕНСАЦІЇ В АСИНХРОННОМУ ЕЛЕКТРОПРИВОДІ З ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИМ ПРОМИСЛОВИМ ПЕРЕТВОРЮВАЧЕМ ЧАСТОТИ

ДОСЛІДЖЕННЯ IR КОМПЕНСАЦІЇ В АСИНХРОННОМУ ЕЛЕКТРОПРИВОДІ З ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИМ ПРОМИСЛОВИМ ПЕРЕТВОРЮВАЧЕМ ЧАСТОТИ Бур’ян С.О., асистент; Ворощенко В.Ю., магістрант; Пушкар М.В., асистент

На сьогоднішній день, для забезпечення необхідних показників якості технологічних процесів, більшість асинхронних електродвигунів комплектуються інтелектуальними перетворювачами частоти. Їх функціональні можливості дозволяють після деяких підстроювань налаштувати перетворювач на роботу з технологічним об’єктом будь-якого типу. Вбудовані ПІД-регулятори та задатчики інтенсивності, можливість підключення програмованого логічного контролера, різноманітні режими пуску та зупинки, векторне та частотне керування – це тільки декілька з основних функцій сучасних перетворювачів частоти. Однак деякі функції потребують глибокого дослідження з метою виявлення можливостей їх застосування для підвищення енергоефективності технологічних процесів.

ДОСЛІДЖЕННЯ IR-КОМПЕНСАЦІЇ В АСИНХРОННОМУ ЕЛЕКТРОПРИВОДІ З ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИМ ПРОМИСЛОВИМ ПЕРЕТВОРЮВАЧЕМ ЧАСТОТИ Бур’ян С.О., асистент; Ворощенко В.Ю., магістрант; Пушкар М.В., асистент (pdf)

Статистика



За результатами 1 семестру

2022/2023 навчального року


Всього навчається: 137,
з них на бюджеті: 130.

Оголошення



Освітній процес у 2 семестрі 2022/23 н.р. згідно рекомендацій МОН розпочнеться з 6 лютого 2023 року в ДИСТАНЦІЙНОМУ режимі.


Останні оголошення

Партнери

Центр міжнародної освіти