ОП “Електромеханічні системи автоматизації, електропривод та електромобільність”, факультет електроенерготехніки та автоматики "КПІ ім. Ігоря Сікорського"

АВТОМАТИЗАЦІЯ СИСТЕМ ВОДОПОСТАЧАННЯ З ВІДЦЕНТРОВИМИ НАСОСНИМИ УСТАНОВКАМИ Попович М.Г., проф., дтн., Кіселичник О.І., доц., ктн., Бур’ян С.О., магістрант

АВТОМАТИЗАЦІЯ СИСТЕМ ВОДОПОСТАЧАННЯ З ВІДЦЕНТРОВИМИ НАСОСНИМИ УСТАНОВКАМИ

АВТОМАТИЗАЦІЯ СИСТЕМ ВОДОПОСТАЧАННЯ З ВІДЦЕНТРОВИМИ НАСОСНИМИ УСТАНОВКАМИ Попович М.Г., проф., дтн., Кіселичник О.І., доц., ктн., Бур’ян С.О., магістрант

У галузі систем керування водопостачанням вітчизняними та зарубіжними науковцями проведено велику кількість досліджень та розробок. Проте, ця інформація носить розрізнений характер, вона недостатньо  систематизована і не дає цілісної картини оцінки напрямків та перспектив подальших досліджень. При систематизації автоматизованих насосних установок можна визначити два основних напрямки рішення цих питань: на основі технологічного керування та на основі застосування електромеханічних систем автоматичного керування. Крім двох вказаних основних напрямків існує “гібридний’’ спосіб, який поєднує методи технологічного керування та на основі електромеханічних систем автоматичного керування.

АВТОМАТИЗАЦІЯ СИСТЕМ ВОДОПОСТАЧАННЯ З ВІДЦЕНТРОВИМИ НАСОСНИМИ УСТАНОВКАМИ Попович М.Г., проф., дтн., Кіселичник О.І., доц., ктн., Бур’ян С.О., магістрант (pdf)

Статистика



За результатами 1 семестру

2022/2023 навчального року


Всього навчається: 137,
з них на бюджеті: 130.

Оголошення



Освітній процес у 2 семестрі 2022/23 н.р. згідно рекомендацій МОН розпочнеться з 6 лютого 2023 року в ДИСТАНЦІЙНОМУ режимі.


Останні оголошення

Партнери

Центр міжнародної освіти