ОП “Электромеханические системы автоматизации, электропривод и электромобильность”,факультет электроэнерготехники и автоматики "КПИ им. Игоря Сикорского"

4. Міжнародне наукове співробітництво 2017 р.

Міжнародне наукове співробітництво 2017 р.

4. Міжнародне наукове співробітництво 2017 р. Аналіз і приклади участі науковців підрозділу у виконанні міжнародних наукових проектів, договорів, грантів, контрактів. Приклади міжнародного наукового співробітництва по кожній країні викласти у таблиці за формою, наведеною у Додаток 9  до розпорядження. Навести приклади участі у програмі ЄС «Горизонт 2020» та NATO (кількість поданих і виграних проектів, учасники консорціуму, результати виконання проекту).

4.1 Кафедра має договори про співробітництво з інститутом електричних енергосистем Магдебурзького університету ім. Отто фон Геріке (Німеччина) та Другим Римським технічним університетом (Італія), Келецьким технологічним університетом (Польща).

4.2 Кафедра співпрацює з Університетом прикладних наук Хессена (Німеччина) в рамках програм ERASMUS+ та програми створення Міжуніверситетського міжнародного комплексу «Електроенергетика та електромеханіка», яка фінансується DAAD. В рамках співробітництва проводяться спільні дослідження, семінари, а також обмін студентами і викладачами. У звітному році було здійснено стажування 5 співробітників (проф. Пересада С. М., проф. Толочко О. І., доц. Ковбаса С. М., ас. Приступа Д. Л., аспірант Пушніцин Д. С.) та двох студентів: Варволік В., Сливканич М.. В рамках договору кафедрою було отримано фінансову підтримку у розмірі 45 тис. грн на закупку наукового обладнання для проведення спільних досліджень та підготовки студентських робіт на міжнародний конкурс CaroloCup.

4.3 На рівні особистих контактів продовжується співробітництво з Рочестерським технологічним інститутом, (США), проф. Ляшевський С. Е.

4.4 В результаті співробітництва з університетом Ноттінгема (Великобританія) у 2017 році опубліковано одну статтю в IEEE Transactions on Industry Applications.

Статистика



По результатам 1 семестра

2022/2023 учебного года


Всего студентов: 137,
из них на бюджете: 130.

Объявления



Образовательный процесс во втором семестре

С целью предотвращения распротранения COVID-19, учитывая ухудшение эпидемиологической ситуации, согласован и опубликован Приказ НОН/29/2022 от 26.01.2022 «Про организационные меры для предотвращения распространению коронавируса COVID19» . Семестр начинается в дистанционном режиме, решение о переходе в смешанный режим принимается в конце каждого месяца. На текущий момент, дистанционный режим продлён до 19.03.2022.


Последние объявления




Партнёры

Центр международного образования