ОП “Электромеханические системы автоматизации, электропривод и электромобильность”,факультет электроэнерготехники и автоматики "КПИ им. Игоря Сикорского"

Фінал осінньої серії ігор Що? Де? Коли?

Фінал осінньої серії ігор «Що? Де? Коли?» 2021 року

Фінал осінньої серії ігор «Що? Де? Коли?» 2021 року на кафедрі „Автоматизації електромеханічних систем та електроприводу” відбудеться 25 листопада 2021 року о 20.00 за традиційним посиланням в Google Meet

meet.google.com/otp-rgcm-dtt,

також буде підтримуватися трансляція ігри на ютуб-каналі кафедри.

В кінці фінальної гри буде визначений кращий гравець серії, який отримає подарунок – мікроконтролер Arduino Uno та символ нашого клубу – дерев’яну сову.

Це вже буде четвертий власник цього титулу в інтелектуальному клубі “Автоматизація”.

У фіналі буде грати краща команда осінньої серії, яка набрала найвищій рейтинг (180 балів), “АМІМ” на чолі з Холошею Антоном. У випадку їх перемоги всі члени команди отримають подарунки від нашого подарункового партнеру. Також у фінальній грі за перемогу у секторі “Пушкар” один учасник команди може отримати мультиметр.

Запрошуємо всі команди, членів, викладачів, випускників та гостів нашого інтелектуального клубу. Бажаємо всім командам успіхів та цікавої гри!

Інформація для глядачів та гостей клубу.

Закликаємо прийняти участь у грі і задати студентам питання за фахом або із загальних знань, заповнивши гугл-форму! Питання повинні бути на логіку і міркування, і такими, щоб студенти могли на них відповісти за 1 хвилину роздумів.

Долучайтеся до телеграм-чату гри для того, щоб стежити за останніми новинами нашого клубу.

(!) Поточну рейтингову таблицю та попередні ігри можна подивитися за посиланням https://epa.kpi.ua/student/what-where-when-automation-club/.

А поки ви чекаєте нових ігор, пропонуємо передивитися останні ігри або за посиланням, або в ютуб-каналі.

Відео першої гри

Відео з іншими іграми дивиться на ютуб-каналі.

Декілька основних правил осінньої серії ігор 2021 року для знавців:

  1. Запрошуються всі команди, члени, випускники кафедри та гості нашого інтелектуального клубу. У першій відбірковій грі будуть грати дві команди в режимі “Бліц-гри” (див. Правила).
  2. Команди, які гратимуть в цей вечір, визначить пан Ведучий на самому початку гри.
  3. Нагадуємо, що всі команди мають бути присутні на кожній грі у повному складі! Також прохання до всіх знавців дотримуватися дресс-коду, тобто вдягнутися як член інтелектуального клубу.
  4. До уваги капітанів команд! Ви маєте підключитися до гри за 25-30 хвилин до початку та зарєеструвати присутність своєї команди у представника студентського самоврядування або іншого відповідального. Також необхідно протестувати свої мікрофони, налаштувати камери та зайняти правильне місце (портретний вигляд).
  5. За 5 хвилин до початку гри реєстрація команд завершується. Команди, які будуть відсутні на поточній грі без поважної причини, знімаються з ігор на осінній серії.

Бажаємо Вам успіхів!

Similar posts
  • Факультет електроенерготехніки та авт... Факультет електроенерготехніки та автоматики запрошує всіх охочих на День відкритих дверей онлайн 🔸 Розмірковуєш, яку спеціальність обрати? Як щодо спеціальності від якої залежить комфорт людства та робота всіх галузей? 🔸 141 спеціальність відкриває світ електротехнічних, енергетичних та електромеханічних явищ. Цікавишся, що потрібно зробити, щоб забезпечити стабільне та безперебійне живлення осель, підприємств та промисловості? Або як [...]
  • Курси в Рочестерському університеті (... Курси в Рочестерському університеті (Нью-Йорк, США) З цього року студенти кафедри мають шанс безкоштовно проходити онлайн-курси в Рочестерському університеті технологій (Roschester Institute of Technology, RIT), NY. Студенти бакалаврату, які успішно пройшли курси Теорії автоматичного керування (студенти 3-4 курсів), а також студенти магістратури можуть пройти курс Мехатроніки, а студенти магістратури і аспірантури можуть подаватися на курси [...]
  • Підготовчі курси КПІ Підготовчі курси КПІ Підготовчі курси КПІ, який вже багато років поспіль є лідером вищої технічної освіти в Україні, це запорука успішного складання ЗНО і ДПА. Система підготовки вступників працює вже понад 20 років, і за цей час більш як 100 тисяч наших слухачів стали студентами найкращих ЗВО України. Очно чи дистанційно, розгорнуто чи оперативно, починаючи [...]
  • Написання мотиваційного листа при вст... Написання мотиваційного листа при вступі до КПІ ім. Ігоря Сікорського З дня оголошення про написання мотиваційного листа при вступі і до сьогодні приймальна комісія КПІ щодня отримує безліч запитань: а які вимоги, а як звертатися, чи потрібно писати адресу та багато-багато інших типових питань. Нижче ми наводимо основні вимоги до написання мотиваційних листів та відповіді [...]
  • Реєстрація електронних кабінетів всту... Реєстрація електронних кабінетів вступників у 2022 р 📌 Шановні вступники, з 01 липня 2022 розпочалась реєстрація електронних кабінетів вступників у 2022 р та завантаження необхідних документів на офіційному сайті Вступної кампанії vstup.edbo.gov.ua. 📌 Просимо звернути увагу на процедуру завантаження документів та перевірити актуальність e-mail і номера телефону! 📌 Міністерство освіти та науки України підготувало відеокерівництво [...]

Статистика



По результатам 1 семестра

2022/2023 учебного года


Всего студентов: 137,
из них на бюджете: 130.

Объявления



Образовательный процесс во втором семестре

С целью предотвращения распротранения COVID-19, учитывая ухудшение эпидемиологической ситуации, согласован и опубликован Приказ НОН/29/2022 от 26.01.2022 «Про организационные меры для предотвращения распространению коронавируса COVID19» . Семестр начинается в дистанционном режиме, решение о переходе в смешанный режим принимается в конце каждого месяца. На текущий момент, дистанционный режим продлён до 19.03.2022.


Последние объявления




Партнёры

Центр международного образования