ОП “Електромеханічні системи автоматизації, електропривод та електромобільність”, факультет електроенерготехніки та автоматики "КПІ ім. Ігоря Сікорського"

Партнерство з ДП «Моеллер Електрик»

Партнерство з ДП «Моеллер Електрик» кафедри АЕМС-ЕП

Партнерство з ДП «Моеллер Електрик». Відбулася Зустріч з керівництвом дочірнього підприємства «Моеллер Електрик». Кафедру відвідав директор Коробка А. В. і в минулому випускних нашої, а тепер провідний технічний спеціаліст  «Моеллер Електрик» Гомонюк С. В. В ході зустрічі були досягнуті попередні домовленості про співробітництво, а саме:

  1. Створення на кафедрі «Автоматизація електромеханічних систем та електропривод» навчальної лабораторії сучасних засобів автоматизації компанії «Моеллер Електрик» (EATON) для навчання студентів старших курсів і клієнтів компанії. Відповідальними за розробку концепції лабораторії і її створення призначенно С. В. Гомонюк від «Моеллер Електрик» і Король С.В. від кафедри «Автоматизація електромеханічних систем та електропривод»
  2. Проведення і керівництво практиками студентів підприємстві «Моеллер Електрик» згідно з навчальними планами підготовки бакалаврів, спеціалістів, магістрів, додержуючись Положення про практику студентів вищих навчальних закладів України, включаючи вимоги з охорони праці та техніки безпеки.
  3. Виконання курсових робіт і дипломних проектів на виробничій базі «Моеллер Електрик» за узгодженими темами.
  4. Працевлашутвання випускників кафедри згідно з отриманою спеціальністю і кваліфікацією відповідно чинного законодавства України.
  5. Розвитко матеріально-технічної бази навчального процесу (за погодженням сторін коштами, сучасним обладнанням, ремонтними роботами тощо).
  6. Визначенні змісту і обсягів підготовки майбутніх спеціалістів, формуванні нового переліку посад і кваліфікацій, переоснащенні бази практичної підготовки в навчальних закладах, забезпеченні якісного проходження студентами виробничої практики, організації стажування викладачів на виробництві, вирішенні питань працевлаштування випускників.
Партнерство з ДП «Моеллер Електрик» кафедри АЕМС-ЕП

Зустріч з керівництвом дочірнього підприємства «Моеллер Електрик».

На фото з ліва на право провідний технічний спеціаліст  «Моеллер Електрик» Гомонюк С. В., зав. кафедри «Автоматизація електромеханічних систем та електропривод» Пересада С. М., дочірнього підприємства «Моеллер Електрик» Коробка А. В.

Similar posts
  • Лекція від підприємства-партнера факу... Лекція від підприємства-партнера факультету ФЕА – компанії VectorVS В четвер 7 грудня 2023 року відбулась лекція від підприємства-партнера нашого факультету для студентів кафедри автоматизації електромеханічних систем та електроприводу від компанії VectorVS. Спікер-експерт Олександр Литовченко, який є випускником КПІ 2007 року, для студентів 1 курсу магістратури в очному режимі провів  дуже цікаву лекцію на тему ««Енергозберігаючі [...]
  • Курси в Рочестерському університеті (... Курси в Рочестерському університеті (Нью-Йорк, США) З цього року студенти кафедри мають шанс безкоштовно проходити онлайн-курси в Рочестерському університеті технологій (Roschester Institute of Technology, RIT), NY. Студенти бакалаврату, які успішно пройшли курси Теорії автоматичного керування (студенти 3-4 курсів), а також студенти магістратури можуть пройти курс Мехатроніки, а студенти магістратури і аспірантури можуть подаватися на курси [...]
  • Наука для відновлення Наука для відновлення – інтерв’ю Японський журналіст Хірокі Вада, який працює у загальнонаціональній газеті Японії The Mainichi, поспілкувався із заступником декана з навчально-виховної роботи факультету електроенерготехніки та автоматики (ФЕА), доц. к.т.н. кафедри автоматизації електромеханічних систем та електроприводу Миколою Пушкарем та аспіранткою і молодою викладачкою кафедри Ганною Землянухіною на тему “наука для відновлення”. Викладачі розповіли японському [...]
  • Вебінар випускника кафедри для студен... Вебінар випускника кафедри для студентів У руслі викладання дисципліни «Нелінійні та дискретні системи автоматичного керування» 10.05.22 було проведено вебінар випускника кафедри Сергія Сидоренка для студентів груп ЕП-01, ЕП-02 і ЕП-п01. Сергій Сидоренко отримав диплом магістра на кафедрі автоматизації електромеханічних систем та електроприводу у 2014 році. Зараз він працює на посаді керівника проекту (Project Supervisor) у [...]
  • Черговий семінар для студентів Випускник кафедри провів семінар для студентів 18.04.2022 року для студентів груп ЕП-п11, ЕП-01, ЕП-02 та ЕП-21мп в рамках викладання освітніх компонентів “Системи автоматизації” та “Автоматизація технічних систем” проведено черговий семінар. На цей раз семінар проводив випускник кафедри автоматизації електромеханічних систем та електроприводу Євгеній Терлецький. Євгеній зараз є співробітником компанії TESLA. Семінар складався з двох частин. [...]

Статистика



За результатами 1 семестру

2022/2023 навчального року


Всього навчається: 137,
з них на бюджеті: 130.

Оголошення



Освітній процес у 2 семестрі 2022/23 н.р. згідно рекомендацій МОН розпочнеться з 6 лютого 2023 року в ДИСТАНЦІЙНОМУ режимі.


Останні оголошення

Партнери

Центр міжнародної освіти