ОП “Електромеханічні системи автоматизації, електропривод та електромобільність”, факультет електроенерготехніки та автоматики "КПІ ім. Ігоря Сікорського"

СИНТЕЗ СУБОПТИМАЛЬНОГО РЕГУЛЯТОРА В СИСТЕМІ КУТОВОЇ СТАБІЛІЗАЦІЇ ДЛЯ НЕСТЙКОГО ОБ’ЄКТА КЕРУВАННЯ Кудін В.Ф., проф.; Нікітенко О.В., магістрант

СИНТЕЗ СУБОПТИМАЛЬНОГО РЕГУЛЯТОРА В СИСТЕМІ КУТОВОЇ СТАБІЛІЗАЦІЇ ДЛЯ НЕСТЙКОГО ОБ’ЄКТА КЕРУВАННЯ

СИНТЕЗ СУБОПТИМАЛЬНОГО РЕГУЛЯТОРА В СИСТЕМІ КУТОВОЇ СТАБІЛІЗАЦІЇ ДЛЯ НЕСТЙКОГО ОБ’ЄКТА КЕРУВАННЯ Кудін В.Ф., проф.; Нікітенко О.В., магістрант

Задача синтезу субоптимального регулятора для нестійких об’єктів є дуже актуальною на сьогоднішній день і знаходить відображення в багатьох публікаціях відомих вчених і науковців. В даному випадку, ставиться задача пошуку закону оптимального керування для системи кутової стабілізації з електрогідравлічним рульовим приводом балістичної ракети методом динамічного програмування Беллмана. Регулятор має забезпечувати стійкість системи при відпрацюванні початкових умов, мінімальну енергію керування та високі показники якості перехідного процесу.

СИНТЕЗ СУБОПТИМАЛЬНОГО РЕГУЛЯТОРА В СИСТЕМІ КУТОВОЇ СТАБІЛІЗАЦІЇ ДЛЯ НЕСТЙКОГО ОБ’ЄКТА КЕРУВАННЯ Кудін В.Ф., проф.; Нікітенко О.В., магістрант (pdf)

Статистика



За результатами 1 семестру

2022/2023 навчального року


Всього навчається: 137,
з них на бюджеті: 130.

Оголошення



Освітній процес у 2 семестрі 2022/23 н.р. згідно рекомендацій МОН розпочнеться з 6 лютого 2023 року в ДИСТАНЦІЙНОМУ режимі.


Останні оголошення

Партнери

Центр міжнародної освіти