ОП “Електромеханічні системи автоматизації, електропривод та електромобільність”, факультет електроенерготехніки та автоматики "КПІ ім. Ігоря Сікорського"

ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ТИРИСТОРНОГО ЕЛЕКТРОПРИВОДУ НА СИСТЕМУ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ Онищук Б.О., студент, Король С.В., к.т.н., доцент

ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ТИРИСТОРНОГО ЕЛЕКТРОПРИВОДУ НА СИСТЕМУ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ

ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ТИРИСТОРНОГО ЕЛЕКТРОПРИВОДУ НА СИСТЕМУ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ Онищук Б.О., студент, Король С.В., к.т.н., доцент

Трифазні тиристорні керовані перетворювачі широко використовуються для регулювання швидкості електродвигунів постійного струму. При цьому перетворювачі негативно впливають на електроенергетичну систему [1] генеруючи реактивну потужність і споживаючи з мережі струм із вищими гармоніками. Це призводить до додаткового навантаження на лінії електропередач, збільшення електричних втрат в елементах системи електропостачання [2], зниження надійності системи електропостачання і погіршення умов роботи сусідніх споживачів.

ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ТИРИСТОРНОГО ЕЛЕКТРОПРИВОДА НА СИСТЕМУ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ Онищук Б.О., студент, Король С.В., к.т.н., доцент(pdf)

Статистика



За результатами 1 семестру

2022/2023 навчального року


Всього навчається: 137,
з них на бюджеті: 130.

Оголошення



Освітній процес у 2 семестрі 2022/23 н.р. згідно рекомендацій МОН розпочнеться з 6 лютого 2023 року в ДИСТАНЦІЙНОМУ режимі.


Останні оголошення

Партнери

Центр міжнародної освіти