ОП “Електромеханічні системи автоматизації, електропривод та електромобільність”, факультет електроенерготехніки та автоматики "КПІ ім. Ігоря Сікорського"

ВИМОГИ ДО СТРУКТУРИ ЛАБОРАТОРНОЇ УСТАНОВКИ ДЛЯ ДОСЛІДЖЕННЯ СИНХРОННОГО ВЕКТОРНОКЕРОВАНОГО ЕЛЕКТРОПРИВОДУ Пересада С.М., д.т.н., проф., Зайченко Ю.М., студент

ВИМОГИ ДО СТРУКТУРИ ЛАБОРАТОРНОЇ УСТАНОВКИ ДЛЯ ДОСЛІДЖЕННЯ СИНХРОННОГО ВЕКТОРНОКЕРОВАНОГО ЕЛЕКТРОПРИВОДУ

ВИМОГИ ДО СТРУКТУРИ ЛАБОРАТОРНОЇ УСТАНОВКИ ДЛЯ ДОСЛІДЖЕННЯ СИНХРОННОГО ВЕКТОРНОКЕРОВАНОГО ЕЛЕКТРОПРИВОДУ Пересада С.М., д.т.н., проф., Зайченко Ю.М., студент

Сучасні системи керування рухом здебільшого виконуються на основі векторнокерованого синхронного електроприводу. В якості приводного двигуна застосовуються синхронні машини зі збудженням від постійних магнітів. В залежності від конструкції ротора такі машини можуть бути неявнополюсними або явнополюсними, але в обох випадках розподіл магніторушійної сили у повітряному зазорі має синусоїдний характер. Векторне керування синхронними двигунами здійснюється у системі координат ротора, в якій синхронна машина набуває властивостей, подібних до машин постійного струму, що збуджуються від постійних магнітів.

ВИМОГИ ДО СТРУКТУРИ ЛАБОРАТОРНОЇ УСТАНОВКИ ДЛЯ ДОСЛІДЖЕННЯ СИНХРОННОГО ВЕКТОРНОКЕРОВАНОГО ЕЛЕКТРОПРИВОДУ Пересада С.М., д.т.н., проф., Зайченко Ю.М., студент (pdf)

Статистика



За результатами 1 семестру

2022/2023 навчального року


Всього навчається: 137,
з них на бюджеті: 130.

Оголошення



Освітній процес у 2 семестрі 2022/23 н.р. згідно рекомендацій МОН розпочнеться з 6 лютого 2023 року в ДИСТАНЦІЙНОМУ режимі.


Останні оголошення

Партнери

Центр міжнародної освіти