ОП “Електромеханічні системи автоматизації, електропривод та електромобільність”, факультет електроенерготехніки та автоматики "КПІ ім. Ігоря Сікорського"

ЕЛЕКТРОПРИВОД ПОСТІЙНОГО СТРУМУ З СИСТЕМОЮ КЕРУВАННЯ НА ОСНОВІ МІКРОКОНТРОЛЕРА Коваленко І.О., доцент; Михайлов М.В., студент

ЕЛЕКТРОПРИВОД ПОСТІЙНОГО СТРУМУ З СИСТЕМОЮ КЕРУВАННЯ НА ОСНОВІ МІКРОКОНТРОЛЕРА

ЕЛЕКТРОПРИВОД ПОСТІЙНОГО СТРУМУ З СИСТЕМОЮ КЕРУВАННЯ НА ОСНОВІ МІКРОКОНТРОЛЕРА Коваленко І.О., доцент; Михайлов М.В., студент

Електроприводи постійного струму широко застосовуються в промисловості та побутовій техніці. В багатьох випадках в традиційних приводах застосовуються системи керування, виконані на застарілій елементній базі. Модернізація таких електроприводів виглядає економічно ефективним і досить простим рішенням, оскільки двигун (і можливо, силова частина перетворювача) залишаються незмінними.

Реалізація системи керування на новій елементній базі, зокрема, на основі мікроконтролера (МК), дозволяє підвищити точність, надійність, динамічні характеристики системи, а також здійснити інтеграцію приводу у загальну систему автоматизації за допомогою промислових протоколів обміну інформацією (наприклад, Ethernet та EtherCAT).

ЕЛЕКТРОПРИВОД ПОСТІЙНОГО СТРУМУ З СИСТЕМОЮ КЕРУВАННЯ НА ОСНОВІ МІКРОКОНТРОЛЕРА Коваленко І.О., доцент; Михайлов М.В., студент (pdf)

Статистика



За результатами 1 семестру

2022/2023 навчального року


Всього навчається: 137,
з них на бюджеті: 130.

Оголошення



Освітній процес у 2 семестрі 2022/23 н.р. згідно рекомендацій МОН розпочнеться з 6 лютого 2023 року в ДИСТАНЦІЙНОМУ режимі.


Останні оголошення

Партнери

Центр міжнародної освіти