ОП “Електромеханічні системи автоматизації, електропривод та електромобільність”, факультет електроенерготехніки та автоматики "КПІ ім. Ігоря Сікорського"

ЛАБОРАТОРНИЙ СТЕНД ДЛЯ ДОСЛІДЖЕННЯ СИСТЕМ АВТОМАТИЗАЦІЇ З АНАЛОГОВИМИ СИГНАЛАМИ Король С.В., к.т.н., ст. викладач; Сівак О.Ю., магістрант

ЛАБОРАТОРНИЙ СТЕНД ДЛЯ ДОСЛІДЖЕННЯ СИСТЕМ АВТОМАТИЗАЦІЇ З АНАЛОГОВИМИ СИГНАЛАМИ

ЛАБОРАТОРНИЙ СТЕНД ДЛЯ ДОСЛІДЖЕННЯ СИСТЕМ АВТОМАТИЗАЦІЇ З АНАЛОГОВИМИ СИГНАЛАМИ Король С.В., к.т.н., ст. викладач; Сівак О.Ю., магістрант

В наш час найпоширенішими є системи автоматизації з використанням програмованих логічних контролерів (ПЛК). Такі системи знаходять застосування практично у всіх сферах діяльності і мають широкий спектр переваг над релейно-контактними системами. Майже всі системи автоматизації з ПЛК включають модулі обробки та регулювання аналогових сигналів. Тому налаштування та дослідження систем автоматизації з обробкою аналогових сигналів є важливим вмінням для кваліфікованого фахівця.

ЛАБОРАТОРНИЙ СТЕНД ДЛЯ ДОСЛІДЖЕННЯ СИСТЕМ АВТО-МАТИЗАЦІЇ З АНАЛОГОВИМИ СИГНАЛАМИ Король С.В., к.т.н., ст. викладач; Сівак О.Ю., магістрант (pdf)

Статистика



За результатами 1 семестру

2022/2023 навчального року


Всього навчається: 137,
з них на бюджеті: 130.

Оголошення



Освітній процес у 2 семестрі 2022/23 н.р. згідно рекомендацій МОН розпочнеться з 6 лютого 2023 року в ДИСТАНЦІЙНОМУ режимі.


Останні оголошення

Партнери

Центр міжнародної освіти