ОП “Електромеханічні системи автоматизації, електропривод та електромобільність”, факультет електроенерготехніки та автоматики "КПІ ім. Ігоря Сікорського"

СИСТЕМА КЕРУВАННЯ ШВИДКІСТЮ ЛІФТОВОЇ УСТАНОВКИ З ВЛАСТИВОСТЯМИ СЛАБКОЇ ЧУТЛИВОСТІ ДО ЗМІНИ ПАРАМЕТРІВ Островерхов М.Я., к.т.н., доц., Бублик М.Г., магістрантка

СИСТЕМА КЕРУВАННЯ ШВИДКІСТЮ ЛІФТОВОЇ УСТАНОВКИ З ВЛАСТИВОСТЯМИ СЛАБКОЇ ЧУТЛИВОСТІ ДО ЗМІНИ ПАРАМЕТРІВ

СИСТЕМА КЕРУВАННЯ ШВИДКІСТЮ ЛІФТОВОЇ УСТАНОВКИ З ВЛАСТИВОСТЯМИ СЛАБКОЇ ЧУТЛИВОСТІ ДО ЗМІНИ ПАРАМЕТРІВ Островерхов М.Я., к.т.н., доц., Бублик М.Г., магістрантка

Ліфти широко використовуються в різних сферах життєдіяльності людини,тому існує потреба в розробці і проектуванні надійних і безпечних електроприводів ліфтових установок. В даний час в ліфтових установках застосовуються електроприводи змінного струму з плавним регулюванням швидкості. В основному використовуються асинхронні електродвигуни з короткозамкненим ротором, що обладнані датчиком зворотного зв’язку по швидкості та які живляться від перетворювачів частоти з мікропроцесорною системою керування. Такі системи надійні, економічні, не потребують частого обслуговування і забезпечують повний захист двигуна. В той же час значним недоліком асинхронних двигунів є їх низька перевантажувальна здатність, тому завдання покращення якості керування електромеханічних систем ліфтових установок є актуальним.

СИСТЕМА КЕРУВАННЯ ШВИДКІСТЮ ЛІФТОВОЇ УСТАНОВКИ З ВЛАСТИВОСТЯМИ СЛАБКОЇ ЧУТЛИВОСТІ ДО ЗМІНИ ПАРАМЕТРІВ Островерхов М.Я., к.т.н., доц., Бублик М.Г., магістрантка(pdf)

Статистика



За результатами 1 семестру

2022/2023 навчального року


Всього навчається: 137,
з них на бюджеті: 130.

Оголошення



Освітній процес у 2 семестрі 2022/23 н.р. згідно рекомендацій МОН розпочнеться з 6 лютого 2023 року в ДИСТАНЦІЙНОМУ режимі.


Останні оголошення

Партнери

Центр міжнародної освіти