ОП “Електромеханічні системи автоматизації, електропривод та електромобільність”, факультет електроенерготехніки та автоматики "КПІ ім. Ігоря Сікорського"

ЕЛЕКТРОМЕХАНІЧНА СИСТЕМА АВТОМАТИЗАЦІЇ КОМПРЕСОРА ЛАБОРАТОРНОЇ УСТАНОВКИ Островерхов М.Я., к.т.н., доц., Сацький І.С., магістрант

ЕЛЕКТРОМЕХАНІЧНА СИСТЕМА АВТОМАТИЗАЦІЇ КОМПРЕСОРА ЛАБОРАТОРНОЇ УСТАНОВКИ

ЕЛЕКТРОМЕХАНІЧНА СИСТЕМА АВТОМАТИЗАЦІЇ КОМПРЕСОРА ЛАБОРАТОРНОЇ УСТАНОВКИ Островерхов М.Я., к.т.н., доц., Сацький І.С., магістрант

Сучасна промисловість і виробництво потребують високого рівня автоматизації і щонайменшого втручання людини на всіх етапах виробництва. В даний час автоматизовані електроприводи характеризуються переважаючим використанням в них силових напівпровідникових перетворювачів та мікропроцесорних систем керування. Враховуючи це, створені всі передумови для розробки та впровадження електромеханічних систем автоматизації компресора на основі керованого електропривода з плавним регулюванням робочих параметрів, що є значною перевагою перед традиційними дросельними системами керування. Вдосконалення процесу роботи компресора лабораторної установки із застосуванням системи автоматичного регулювання тиску дозволить досягнути швидкої зміни технологічного циклу, а також зручності роботи з системою.

ЕЛЕКТРОМЕХАНІЧНА СИСТЕМА АВТОМАТИЗАЦІЇ КОМПРЕСОРА ЛАБОРАТОРНОЇ УСТАНОВКИ Островерхов М.Я., к.т.н., доц., Сацький І.С., магістрант (pdf)

Статистика



За результатами 1 семестру

2022/2023 навчального року


Всього навчається: 137,
з них на бюджеті: 130.

Оголошення



Освітній процес у 2 семестрі 2022/23 н.р. згідно рекомендацій МОН розпочнеться з 6 лютого 2023 року в ДИСТАНЦІЙНОМУ режимі.


Останні оголошення

Партнери

Центр міжнародної освіти