ОП “Електромеханічні системи автоматизації, електропривод та електромобільність”, факультет електроенерготехніки та автоматики "КПІ ім. Ігоря Сікорського"

ДОСЛІДЖЕННЯ ЕКСТРЕМАЛЬНОГО АЛГОРИТМУ КЕРУВАННЯ ККД НАСОСУ НА СПЕЦІАЛІЗОВАНОМУ ЛАБОРАТОРНОМУ СТЕНДІ Бур’ян С.О., асистент, Грищук Т.В., магістрантка

ДОСЛІДЖЕННЯ ЕКСТРЕМАЛЬНОГО АЛГОРИТМУ КЕРУВАННЯ ККД НАСОСУ НА СПЕЦІАЛІЗОВАНОМУ ЛАБОРАТОРНОМУ СТЕНДІ

ДОСЛІДЖЕННЯ ЕКСТРЕМАЛЬНОГО АЛГОРИТМУ КЕРУВАННЯ ККД НАСОСУ НА СПЕЦІАЛІЗОВАНОМУ ЛАБОРАТОРНОМУ СТЕНДІ Бур’ян С.О., асистент, Грищук Т.В., магістрантка

Питання підвищення енергоефективності електромеханічних систем автоматизації насосних установок шляхом впровадження екстремальних алгоритмів керування для різних типів з’єднань агрегатів викладене та досліджене шляхом математичного моделювання. Проте одного лише моделювання іноді не достатньо для підтвердження працездатності алгоритмів керування на реальних технологічних об’єктах. Такі досліди можуть бути виконані на експериментальних установках, що імітують промислові технологічні процеси.

ДОСЛІДЖЕННЯ ЕКСТРЕМАЛЬНОГО АЛГОРИТМА КЕРУВАННЯ ККД НАСОСУ НА СПЕЦІАЛІЗОВАНОМУ ЛАБОРАТОРНОМУ СТЕНДІ Бур’ян С.О., асистент, Грищук Т.В., магістрантка (pdf)

Статистика



За результатами 1 семестру

2022/2023 навчального року


Всього навчається: 137,
з них на бюджеті: 130.

Оголошення



Освітній процес у 2 семестрі 2022/23 н.р. згідно рекомендацій МОН розпочнеться з 6 лютого 2023 року в ДИСТАНЦІЙНОМУ режимі.


Останні оголошення

Партнери

Центр міжнародної освіти