ОП “Електромеханічні системи автоматизації, електропривод та електромобільність”, факультет електроенерготехніки та автоматики "КПІ ім. Ігоря Сікорського"

ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ НА ТОЧНІСТЬ ПОЗИЦІЮВАННЯ І ПОБУДОВУ СИСТЕМИ АВТОМАТИЧНОГО КЕРУВАННЯ ПІДЙОМНОЇ УСТАНОВКИ Димко С.С., студент

ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ НА ТОЧНІСТЬ ПОЗИЦІЮВАННЯ І ПОБУДОВУ СИСТЕМИ АВТОМАТИЧНОГО КЕРУВАННЯ ПІДЙОМНОЇ УСТАНОВКИ

ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ НА ТОЧНІСТЬ ПОЗИЦІЮВАННЯ І ПОБУДОВУ СИСТЕМИ АВТОМАТИЧНОГО КЕРУВАННЯ ПІДЙОМНОЇ УСТАНОВКИ Димко С.С., студент

Електромеханічні системи автоматичного керування промислових підйомних установок повинні забезпечувати надійність та безпеку роботи установки, розрахункову продуктивність, високі техніко-економічні показники, необхідну точність зупинки позиціювання, що має дуже важливе значення.

В роботі було проаналізовано вплив факторів, що зумовлюють похибку позиціювання, а також шляхи її зменшення.

При збільшенні висоти підйому використовують хвостові канати для забезпечення статичної врівноваженості підйомної установки.

ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ НА ТОЧНІСТЬ ПОЗИ-ЦІЮВАННЯ І ПОБУДОВУ СИСТЕМИ АВТОМАТИЧНОГО КЕРУВАННЯ ПІДЙОМНОЇ УСТАНОВКИ Димко С.С., студент (pdf)

Статистика



За результатами 1 семестру

2022/2023 навчального року


Всього навчається: 137,
з них на бюджеті: 130.

Оголошення



Освітній процес у 2 семестрі 2022/23 н.р. згідно рекомендацій МОН розпочнеться з 6 лютого 2023 року в ДИСТАНЦІЙНОМУ режимі.


Останні оголошення

Партнери

Центр міжнародної освіти