ОП “Електромеханічні системи автоматизації, електропривод та електромобільність”, факультет електроенерготехніки та автоматики "КПІ ім. Ігоря Сікорського"

Інформація для інозмених вступників

Інформація для інозмених вступників

Інформація для інозмених вступників. Умови прийому та навчання для іноземних громадян представлені на сайті Центру міжнародної освіти КПІ ім. Ігоря Сікорського за адресою: http://istudent.kpi.ua

Іноземні громадяни приймаються в Університет незалежно від статі, раси, мови або віросповідання. Вони мають усі права відповідно до українського законодавства нарівні із громадянами України, безкоштовно користуються бібліотекою Університету, спортивним комплексом і інвентарем. Студенти розміщуються в університетських гуртожитках, університетське містечко компактно розташоване поруч з Університетом у центральному районі столиці України – Києві.

Тривалість навчання:

  • підготовче відділення – 1 рік;
  • бакалавр – 4 роки;
  • магістр – (1.5) 2 роки після програми бакалавра;
  • кандидат наук (доктор філософії) – до 4 років (при наявності диплома магістра);
  • доктор наук – від 3 років (при наявності диплома кандидата наук).

Іноземні громадяни, що закінчили підготовче відділення в КПІ ім. Ігоря Сікорського або в інших вищих навчальних закладах України і бажають навчатися за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» освітньою програмою підготовки (спеціалізацією) «Електромеханічні системи автоматизації, електропривод та електромобільність», можуть безпосередньо звертатися в деканат факультету до заступника декана по роботі з іноземцями (корпус 20, кімната 215) або на кафедру автоматизації електромеханічних систем та електроприводу (корпус 20, кімната 411) з метою оформлення контракту або одержання додаткової інформації про умови навчання і спеціальність.

Контактні дані з питань вступу

кафедри: (095) 070-20-75(096) 417-55-14, epa at kpi.ua

факультету: (+38099) 030-96-63, peretyatko.julia at gmail.com

Зареєструватись на перший курс

Для навчання іноземних громадян, які мають середню освіту і не закінчували підготовчих відділень, вони мають пройти вступну співбесіду.

Статистика



За результатами 1 семестру

2022/2023 навчального року


Всього навчається: 137,
з них на бюджеті: 130.

Оголошення



Освітній процес у 2 семестрі 2022/23 н.р. згідно рекомендацій МОН розпочнеться з 6 лютого 2023 року в ДИСТАНЦІЙНОМУ режимі.


Останні оголошення

Партнери

Центр міжнародної освіти