ОП “Електромеханічні системи автоматизації, електропривод та електромобільність”, факультет електроенерготехніки та автоматики "КПІ ім. Ігоря Сікорського"

3. Інноваційна діяльність 2016 р.

Інноваційна діяльність 2016 р.

3. Інноваційна діяльність 2016 р.

3.1. Участь у Фестивалі інноваційних проектів «Sikorsky Challenge-2016» з проектом «Енергоефективний електропривод електробусу з акумуляторно-суперконденсаторним живленням». Підписано договори про співпрацю з Фондом науково-технічного розвитку України ім.ак. В.Міхалевича та компанією „ПРОГРЕСТЕХ-Ураїна”.

3.2. Виконання проектів у рамках Інноваційно-виробничої платформи та приклади створеної інноваційної продукції для потреб оборони і безпеки держави, зокрема на замовлення РНБО. Не виконувалися.

3.3. Впроваджуються алгоритми керування силовим блоком дослідного зразка тягового електроприводу (сумісно з Науково-дослідним і конструкторсько-технологічним інститутом міського господарства м. Києва).

У звітному році підписано договір на розробку системи керування тяговим електроприводом трамвайного вагону з ПАТ «Запоріжський електроапаратний завод». Сумма договору складає 120 тис. грн., станом на кінець 2016 року отримано фінансування на сумму 60 тис. грн.

Проведено переговори з консорціумом «Електробус-України» та досягнуто згоду про подальше співробітництво в області створення електромеханічної системи електробусу. Між консорціумом «Електробус-України» та НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського» підписано меморандум про співробітництво.

3.4. Кількість отриманих охоронних документів – у звітному році отримано документ про збереження об’єкту права інтелектуальної власності (ОПІВ) в режимі комерційної таємниці.

Статистика



За результатами 1 семестру

2022/2023 навчального року


Всього навчається: 137,
з них на бюджеті: 130.

Оголошення



Освітній процес у 2 семестрі 2022/23 н.р. згідно рекомендацій МОН розпочнеться з 6 лютого 2023 року в ДИСТАНЦІЙНОМУ режимі.


Останні оголошення

Партнери

Центр міжнародної освіти