ОП “Електромеханічні системи автоматизації, електропривод та електромобільність”, факультет електроенерготехніки та автоматики "КПІ ім. Ігоря Сікорського"

3. Інноваційна діяльність 2010 р.

Інноваційна діяльність 2010 р.

3. Інноваційна діяльність 2010 р.

3.1. Кафедра бере участь у роботі технопарку “Київська політехніка” при НТУУ”КПІ”. На виставці технопарку в листопаді 2010 було представлено три експонати: спеціалізований мікроконтролер для реалізації керування асинхронними електроприводами (проф. Пересада С.М., доц. Ковбаса С.М.), систему тестування електроприводів (проф. Пересада С.М., доц.. Ковбаса С.М.), зразок інтерактивного енергозберігаючого контролера насосної установки (доц. Кіселичник О.І.).

3.2. Аналіз наукового співробітництва з промисловими підприємствами м. Києва

Виконується госпдоговірна робота з Науково-дослідним і конструкторсько-технологічним інститутом міського господарства м. Києва “Розробка програмного забезпечення блоку керування дослідного зразка тягового електроприводу та дослідження його характеристик”.

3.3. Приклади впровадження вагомих результатів наукових розробок у виробництво

Впроваджуються алгоритми керування силовим блоком дослідного зразка тягового електроприводу (Науково-дослідний і конструкторсько-технологічний інститут міського господарства м. Києва).

3.4. Кількість поданих заявок і отриманих охоронних документів – у цьому році охоронних документів отримано не було.

Статистика



За результатами 1 семестру

2022/2023 навчального року


Всього навчається: 137,
з них на бюджеті: 130.

Оголошення



Освітній процес у 2 семестрі 2022/23 н.р. згідно рекомендацій МОН розпочнеться з 6 лютого 2023 року в ДИСТАНЦІЙНОМУ режимі.


Останні оголошення

Партнери

Центр міжнародної освіти