ОП “Електромеханічні системи автоматизації, електропривод та електромобільність”, факультет електроенерготехніки та автоматики "КПІ ім. Ігоря Сікорського"

Експериментальне тестування системи робастного векторного керування асинхронним генератором

Експериментальне тестування системи робастного векторного керування асинхронним генератором

Експериментальне тестування системи робастного векторного керування асинхронним генератором. IV науково-технічна міжнародна конференція Оптимальне керування електроустановками 2017 (Вінниця,27 листопада)
Пересада С. М., Ковбаса С. М., Желінський М. М.

Показники якості та стійкість систем генерування (СГ) на основі асинхронних генераторів (АГ) з короткозамкненим ротором залежать від влас-тивостей алгоритму керування, що застосовується для керування АГ. Конфігу-рація таких СГ передбачає, що ротор генератора приводиться в рух за допомо-гою первинного рушія (вітро- чи гідроколесо), а статор підключено до IGBT інвертора. Генерована енергія віддається в ланку постійного струму, звідки во-на може напряму віддаватися споживачам постійної напруги, або перетворюва-тися в змінну напругу з використанням додаткового інвертора.

Пересада С. М., Ковбаса С. М., Желінський М. М. Експериментальне тестування системи робастного векторного керування асинхронним генератором. IV науково-технічна міжнародна конференція Оптимальне керування електроустановками 2017 (Вінниця, 27 листопада 2017 р), Вінниця, 2017. URL

Статистика



За результатами 1 семестру

2022/2023 навчального року


Всього навчається: 137,
з них на бюджеті: 130.

Оголошення



Освітній процес у 2 семестрі 2022/23 н.р. згідно рекомендацій МОН розпочнеться з 6 лютого 2023 року в ДИСТАНЦІЙНОМУ режимі.


Останні оголошення

Партнери

Центр міжнародної освіти