ОП “Електромеханічні системи автоматизації, електропривод та електромобільність”, факультет електроенерготехніки та автоматики "КПІ ім. Ігоря Сікорського"

УНІФІКОВАНИЙ КОНТРОЛЕР НА БАЗІ STM32F401 ДЛЯ ЕЛЕКТРОПРИВОДІВ ЗМІННОГО СТРУМУ

УНІФІКОВАНИЙ КОНТРОЛЕР НА БАЗІ STM32F401 ДЛЯ ЕЛЕКТРОПРИВОДІВ ЗМІННОГО СТРУМУ

УНІФІКОВАНИЙ КОНТРОЛЕР НА БАЗІ STM32F401 ДЛЯ ЕЛЕКТРОПРИВОДІВ ЗМІННОГО СТРУМУ
Пушніцин Д. С., магістрант, Пересада С. М., д.т.н., проф., Ковбаса С. М., к.т.н., доц.

Сучасні технологічні процеси мають високі вимоги до якості регулювання моменту, швидкості чи положення. Для задоволення цих вимог створюються нові алгоритми керування двигунами змінного струму, які є нелінійними і вимагають високої потужності керуючого пристрою [1].
Сьогодні на ринку електроніки наявний широкий спектр спеціалізованих рішень для електромеханічних систем (ЕМС) та електроприводів (ЕП) від таких компаній як NXP, Texas Instruments, STMicroelectronics, Infineon і т.д. [2]-[5]. За допомогою спеціалізованих мікросхем і мікроконтролерів вирішуються більшість задач керування координатами ЕМС, при цьому ціна на таку електроніку має тенденцію знижуватися кожен рік.
Тому розробка нових керуючих контролерів на основі сучасних мікроконтролерів та цифрових сигнальних процесорів для побудови системи керування ЕП є актуальною.

УНІФІКОВАНИЙ КОНТРОЛЕР НА БАЗІ STM32F401 ДЛЯ ЕЛЕКТРОПРИВОДІВ ЗМІННОГО СТРУМУ Пушніцин Д. С., магістрант, Пересада С. М., д.т.н., проф., Ковбаса С. М., к.т.н., доц. (pdf)

Статистика



За результатами 1 семестру

2022/2023 навчального року


Всього навчається: 137,
з них на бюджеті: 130.

Оголошення



Освітній процес у 2 семестрі 2022/23 н.р. згідно рекомендацій МОН розпочнеться з 6 лютого 2023 року в ДИСТАНЦІЙНОМУ режимі.


Останні оголошення

Партнери

Центр міжнародної освіти