ОП “Електромеханічні системи автоматизації, електропривод та електромобільність”, факультет електроенерготехніки та автоматики "КПІ ім. Ігоря Сікорського"

Системи програмного та слідкуючого керування рухом

Назва навчальної дисципліни (освітнього компоненту) Системи програмного та слідкуючого керпування рухом
НПП, що забезпечують викладання Теряєв В.І., Король С.В.
Контактні телефони та посилання на соціальні мережі НПП Вказані в кампусі
Короткий опис дисципліни (програмні цілі) Метою кредитного модуля є вивчення основ теорії та принципів технічної реалізації слідкуючих та програмних електромеханічних систем автоматичного керування, широко розповсюджених у всіх галузях промисловості та транспорту. Вони також є складовими систем промислової автоматизації технологічних процесів, установок та комплексів, тощо.

Зміст кредитного модуля включає методи керування і підвищення точності слідкуючих електроприводів, принципи проектування високоточних електромеханічних систем в машинобудуванні, транспорті і автоматизованих виробництвах, розробку програм для керування рухом електромеханічних систем в металообробці та машинобудуванні.

Кредитний модуль розширює знання основ програмування, теорії автоматичного керування, автоматизації електромеханічних систем, елементів автоматизованого електроприводу і є базовим при виконанні магістерської дисертації.

Форми та технології навчання Classroom.google, Moodle, Meet google, ZOOM.
Посилання на робочу програму (силабус) та РСО https://campus.kpi.ua/tutor/index.php?mode=mob&sd=10209&cm=39131&rcms=all&ssm=cm&tree_list=
Посилання на ресурс, де розміщені навчальні матеріали https://campus.kpi.ua/tutor/index.php?mode=mob&sd=10209&cm=29269&rcms=all&ssm=cm&tree_list=

Статистика



За результатами 1 семестру

2022/2023 навчального року


Всього навчається: 137,
з них на бюджеті: 130.

Оголошення



Освітній процес у 2 семестрі 2022/23 н.р. згідно рекомендацій МОН розпочнеться з 6 лютого 2023 року в ДИСТАНЦІЙНОМУ режимі.


Останні оголошення

Партнери

Центр міжнародної освіти