ОП “Електромеханічні системи автоматизації, електропривод та електромобільність”, факультет електроенерготехніки та автоматики "КПІ ім. Ігоря Сікорського"

Робототехніка та мехатроніка

Назва навчальної дисципліни (освітнього компоненту) Робототехніка та мехатроніка
НПП, що забезпечують викладання Димко С.С.
Контактні телефони та посилання на соціальні мережі НПП Вказані в кампусі
Короткий опис дисципліни (програмні цілі) В рамках дисципліни вивчаються сучасні принципи побудови та використання мехатронних та робототехнічних систем. Курс включає в себе вивчення компонентів та давачів, що використовуються в сучасних мехатронних системах, вивчення методів розрахунку та проектування робототехнічних систем детальне ознайомлення із сучасними тенденціями і досягненнями в даній галузі.

Студенти вивчають математичне, алгоритмічне, програмне та інформаційне забезпечення; способи та методи проектування, виробництва, налагодження та експлуатації мехатронних та робототехнічних модулів і систем різного призначення; кінематику складних електромеханічних систем; алгоритми вирішення прямої та оберненої задачі кінематики маніпуляційних систем

Форми та технології навчання Classroom.google, meet.google, telegram.
Посилання на робочу програму (силабус) та РСО Розміщено в електронному кампусі КПІ
Посилання на ресурс, де розміщені навчальні матеріали Надається викладачем

Статистика



За результатами 1 семестру

2022/2023 навчального року


Всього навчається: 137,
з них на бюджеті: 130.

Оголошення



Освітній процес у 2 семестрі 2022/23 н.р. згідно рекомендацій МОН розпочнеться з 6 лютого 2023 року в ДИСТАНЦІЙНОМУ режимі.


Останні оголошення

Партнери

Центр міжнародної освіти