ОП “Електромеханічні системи автоматизації, електропривод та електромобільність”, факультет електроенерготехніки та автоматики "КПІ ім. Ігоря Сікорського"

КПІшні баталії: «Битва факультетів»

5717cd15a503877ec050d

«Битва факультетів» — один з найбільших університетських заходів, націлений на дружню боротьбу і демонстрацію студентських талантів. Традиційно «Битва» організовується Студентською радою КПІ і складається з трьох етапів — спортивного, інтелектуального та творчого. Дати варіюються, але «Битва» завжди проходить восени.
Спортивний етап

6df575d90631290106bfb

Змагання, що перевіряють витримку та вміння працювати згуртовано. Локації розташовані на території КПІ: гравці мають свій власний маршрут і переміщуються, виконуючи різноманітні спортивні завдання. Результати фіксуються і вносяться до загальної таблиці. Переможець етапу визначається за кількістю часу, витраченого на вирішення задач на кожній окремій точці.
Збірна факультету — п’ять гравців, обов’язкова умова — наявність у команді хоча б однієї дівчини.

Інтелектуальний етап
b43b1990ef24767bfda2b
Проводиться у Бібліотеці КПІ у форматі «Що? Де? Коли?» — три тури по 12 запитань, на кожне по хвилині. З собою бажано мати блокнот та ручку. Виграє факультет, чия команда дала найбільше правильних відповідей.
Збірна має таку саму кількість учасників, як і у спортивному етапі.

Творчий етап
47be3ebe8bd38d13c7168
Можливість продемонструвати потенціал факультету у форматі танцю, музичного або театрального виступу, що зазвичай займає не більше п’яти хвилин. Вистава відбувається на сцені ЦКМ КПІ, де члени журі й визначають переможця за стандартними критеріями — артистизм, оригінальність, якість виконання та відповідність темі.
Кількість учасників збірної необмежена.

Фінал: журі, переможці, призи
Журі — це відомі діячі мистецтва та суспільства, випускники КПІ, представники адміністрації та компаній-партнерів.
За загальною кількістю балів визначають призерів та чемпіонів кожного етапу. Онлайн-голосуванням обирається факультет, команда якого найбільше сподобалась глядачам. Факультети-щасливчики нагороджуються партнерами заходу — від сертифікатів до грошових чеків і цінних подарунків.
Это невероятные впечатления. Я бы сопоставил эту победу с победой на «Евровидение», по эмоциям точно. Первые два этапа были легкими, достаточно было просто хорошо составить команду и не лажать. А вот последний, главный, этап — это то, ради чего стоит жить! Когда у тебя была хорошая сценка, а из неё режиссёр оставляет только минутный танец, суть которого была в светодиодах. И вот остаётся 10 минут до выступления, а у нас 4 комплекта не горит! И я как ненормальный ищу человека, который был с паяльником на «Битве» в тот день — и я его нашёл! Бедный Валерчик за 5 минут спаял 4 комплекта — это было невероятно. Ну а самое главне — это буря эмоций, фонтан эмоций, когда тебя награждает Женя Галич. Не передать словами то, что творилось у нас всех в сердцах. Я обязательно повторю это!
Дмитро Юденко, голова СР ІЕЕ, переможця «Битви факультетів 2017»
Медіаплатформа KPI TV знімає онлайн-трансляцію, а КПІшні інформаційні ресурси (Студентство КПІ, Студгородок КПИ, КПИ Live) усіляко підтримують захід.

Similar posts
  • Курси в Рочестерському університеті (... Курси в Рочестерському університеті (Нью-Йорк, США) З цього року студенти кафедри мають шанс безкоштовно проходити онлайн-курси в Рочестерському університеті технологій (Roschester Institute of Technology, RIT), NY. Студенти бакалаврату, які успішно пройшли курси Теорії автоматичного керування (студенти 3-4 курсів), а також студенти магістратури можуть пройти курс Мехатроніки, а студенти магістратури і аспірантури можуть подаватися на курси [...]
  • Наука для відновлення Наука для відновлення – інтерв’ю Японський журналіст Хірокі Вада, який працює у загальнонаціональній газеті Японії The Mainichi, поспілкувався із заступником декана з навчально-виховної роботи факультету електроенерготехніки та автоматики (ФЕА), доц. к.т.н. кафедри автоматизації електромеханічних систем та електроприводу Миколою Пушкарем та аспіранткою і молодою викладачкою кафедри Ганною Землянухіною на тему “наука для відновлення”. Викладачі розповіли японському [...]
  • Освітній процес у весняному семестрі ... Освітній процес у весняному семестрі 2021/2022 н.р. в умовах воєнного стану Відповідно до Наказу НУ/55/2022 від 22.03.2022 “Про заходи щодо організації та проведення освітнього процесу під час правового режиму воєнного стану” освітній процес в КПІ ім. Ігоря Сікорського відновлюється з 04.04.2022 для здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання у дистанційному режимі з використанням [...]
  • Освітній процес у весняному семестрі ... Освітній процес у весняному семестрі розпочинаємо в дистанційному режимі Погоджено та опубліковано Наказ НОН/29/2022 від 26.01.2022 Про внесення змін до наказу від 22.10.2021 № НУ/222/2021 «Про організаційні заходи для запобігання поширенню коронавірусу COVID19»! Відповідно, розпочинаємо весняний семестр 2021/2022 н.р. в дистанційному режимі до 25.02.2022! Наказ №НУ/9/2022 від 18.01.2022 втратив [...]
  • Фінал зимової серії ігор Що? Де? Коли... Фінал зимової серії ігор «Що? Де? Коли?» 2021 року Фінал зимової серії ігор «Що? Де? Коли?» 2021 року на кафедрі „Автоматизації електромеханічних систем та електроприводу” відбудеться 30.12.2021 о 20.00 за традиційним посиланням в Google Meet meet.google.com/otp-rgcm-dtt, також буде підтримуватися трансляція ігри на ютуб-каналі кафедри. У фіналі буде грати краща команда року «АМІМ» на чолі з Холошею Антоном. [...]

Статистика



За результатами 1 семестру

2022/2023 навчального року


Всього навчається: 137,
з них на бюджеті: 130.

Оголошення



Освітній процес у 2 семестрі 2022/23 н.р. згідно рекомендацій МОН розпочнеться з 6 лютого 2023 року в ДИСТАНЦІЙНОМУ режимі.


Останні оголошення

Партнери

Центр міжнародної освіти